Αναφέρει το Φως Φαναρίου:

Η Επιτροπή Νεολαίας του Συλλόγου Ιμβρίων στο πλαίσιο των δράσεών της διοργανώνει την Ετήσια Εκδήλωση της Νεολαίας Ιμβρίων αύριο Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ιμβρίων, στη Ν. Σμύρνη.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την υψηλή παρουσία Του η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο Ίμβριος, ο οποίος θα απευθύνει το δικό του μήνυμα προς τους νέους της Ίμβρου.

Οι νέοι της Ίμβρου θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν από κοντά τον Παναγιώτατο αλλά και να γνωρίσουν άλλους συνομηλίκους τους καταγόμενους από την Ίμβρο.

Πρόκειται για την πρώτη Εκδήλωση Νεολαίας την οποία η Επιτροπή Νεολαίας φιλοδοξεί να καταστήσει θεσμό με την ελπίδα οι νέοι της Ίμβρου να γνωριστούν και να αναπτύξουν δεσμούς αλληλεγγύης, να συμπράξουν και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες τόσο αναφορικά με τον Σύλλογο και την Ίμβρο όσο και εν γένει για όσα θέματα τους απασχολούν σήμερα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας από τη διαδικτυακή τηλεόραση της Νέας Σμύρνης NStv
Από τον Σύλλογο Ιμβρίων επισημαίνεται ότι λόγω περιορισμένου χώρου η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε Ιμβρίους νέους ηλικίας 12 – 35 ετών με πρόσκληση”.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.