Εισέλθετε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς που έχετε στο Taxisnet και ολοκληρώστε την καταχώρηση των στοιχείων σας δηλώνοντας επιπλέον το προσωπικό σας ΑΜΚΑ.

Πώς γίνεται η αίτηση σε οκτώ βήματα
Μπείτε στο δικτυακό τόπο του προγράμματος για να ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα, πριν από την υποβολή της παρούσας αίτησης και μάθετε
– εάν καλύπτετε τα κριτήρια επιλεξιμότητας και δικαιούστε να λάβετε επιταγή
– την αναλυτική διαδικασία για την υποβολή της αίτησης επιχορήγησης, τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά σας
– εάν ανήκετε σε κατηγορία που μπορεί να συμμετετάσχει στον Α ή στο Β κύκλο του Προγράμματος, καθώς και τις σχετικές προθεσμίες
Εισέλθετε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς που έχετε στο Taxisnet και ολοκληρώστε την καταχώρηση των στοιχείων σας δηλώνοντας επιπλέον το προσωπικό σας ΑΜΚΑ
Δηλώστε τον αριθμό του προσωπικού σας κινητού τηλεφώνου ώστε να λαμβάνετε έγκαιρη και εμπιστευτική πληροφορία από το Πρόγραμμα μέσω SMS (όπως για παράδειγμα τους κωδικούς των επιταγών σας).
Συμπληρώστε βασικές πληροφορίες για την υπόλοιπη οικογένεια, εφόσον σας ζητηθούν (απαιτούνται μόνο για τους δικαιούχους του Β κύκλου).
Δηλώστε για πόσα/ποια από τα εξαρτώμενα τέκνα σας αιτείστε επιταγής και συμπληρώστε τα αναλυτικά στοιχεία φοίτησής τους.

Ομαλά προχωράει η διαδικασία έκδοσης των voucher των 200 ευρώ σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας. Συγκριμένα, μέχρι χτες το βράδυ είχαν εγκριθεί 193.665 αιτήσεις για 335.814 παιδιά. Τα κουπόνια εκδίδονται ήδη από χθες σταδιακά για την διασφάλιση της ομαλής εξέλιξης της διαδικασίας

Να υπενθυμίσουμε ότι η διαδικασία του Α’ Κύκλου αιτήσεων του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» για την χορήγηση του voucher των 200 ευρώ σε μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές, για αγορά laptop ή tablet, «τρέχει» από τη Δευτέρα 5 Απριλίου.

Στην πρώτη φάση του προγράμματος μπορούν να καταθέσουν αίτηση οι οικογένειες οι οποίες έλαβαν το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ στην πρώτη εισοδηματική κατηγορία το έτος 2020.

Στη δεύτερη φάση, η πλατφόρμα θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους δικαιούχους που πληρούν τα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια του προγράμματος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.