Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ και την καθοδήγηση του Αρχιεπισκόπου Ριμνικίου, κ. Βαρσανούφιου, ξεκινά στην ρουμανική αρχιεπισκοπική περιφέρεια ένα κοινωνικό πρόγραμμα απεξάρτησης από τον αλκοολισμό. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου.

«Ο σκοπός αυτού του έργου είναι να παρέχει εβδομαδιαία υποστήριξη για τους αλκοολικούς, σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την αποχή από τις καταχρήσεις. Ταυτόχρονα, μεταξύ των στόχων αυτού του προγράμματος είναι και η παρουσίαση υγιών εναλλακτικών λύσεων για τον ελεύθερο χρόνο», σχολίασε η Αντριάνα Ιάνκου, Σύμβολος της Αρχιεπισκοπής Ριμνικίου.

«Η ψυχοκοινωνική αποκατάσταση που προσφέρεται σε αυτό το πρόγραμμα δεν θα περιλαμβάνει φαρμακευτική θεραπεία, αλλά θα επικεντρωθεί στην ομαδική θεραπεία, στην οποία κάθε δικαιούχος μπορεί να μιλήσει για το αίσθημα περιθωριοποίησης και να επωφεληθεί από τις εμπειρίες των άλλων. Θα ενταχθούν σε μια ομάδα, συνειδητοποιώντας το γεγονός ότι ο εθισμός στο αλκοόλ είναι μια ασθένεια και θα καταφέρνουν να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους» υπογράμμισε η κ. Ιάνκου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.