Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι φέτος θα περάσουμε ένα καλό Πάσχα. Και είμαι αισιόδοξος ότι μετά τις 20 Απριλίου το πανδημικό κύμα θα μπει σε ύφεση”, τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Τζανάκη, ο οποίος μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα, η σταδιακή αποκλιμάκωση στα κρούσματα αναμένεται να αρχίσει μετά τις 3 – 4 Απριλίου, ενώ η αποκλιμάκωση στις νοσηλείες και τους διασωληνωμένους θα αρχίσει από τις 15 Απριλίου και μετά.

“Κάτι που σημαίνει ότι το Πάσχα του 2021, θα είναι ένα πιο ελεύθερο Πάσχα, συγκριτικά με το Πάσχα του 2020 και με τις μετακινήσεις στα χωριά και στα εξοχικά μας. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι φέτος θα περάσουμε ένα καλό Πάσχα. Και είμαι αισιόδοξος ότι μετά τις 20 Απριλίου το πανδημικό κύμα θα μπει σε ύφεση”, τόνισε.

Παγιώνονται οι τάσεις σταθεροποίησης της πανδημίας του κορονοϊού στις 8 περιφερειακές ενότητες της Αττικής, όπως αποκαλύπτει η έκθεση του εργαστηρίου επιδημιολογικής ανάλυσης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, υπό τον καθηγητή πνευμονολογίας, Νίκο Τζανάκη.

Πώς γίνονται οι μετακινήσεις
Εκτός από λόγους εργασίας (βεβαίωση τύπου Α), για μεμονωμένες μετακινήσεις (τύπου Β), έχετε 3 επιλογές: SMS, εκτυπωμένο και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης, ή και χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης.

1. Αποστολή SMS

Μπορείτε να στείλετε από το κινητό σας μήνυμα SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση.

Το SMS πρέπει να είναι της μορφής:

όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 1, 2, 3, 4, 5, 6 που αντιστοιχεί στις παρακάτω αιτιολογίες:

Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία. ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 18.00/21:00 *
Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 18.00/21:00 *
Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 18.00/21:00 *
Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 18.00/21:00 *
Μετάβαση σε τελετή κηδείας υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 18.00/21:00 *
-Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 18.00/21:00 .

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.