Την ίδια διαδικασία ακολουθούμε στην περίπτωση που θελήσουμε να μεταβούμε σε κρεοπωλείο ή σούπερ μάρκετ, με τη μόνη διαφορά πως στη θέση Χ, θα πρέπει να γράψουμε τον αριθμό 2, ο οποίος είναι ο κωδικός για τη συγκεκριμένη μετακίνηση.

Όλοι οι κωδικοί για το κάθε είδος μετακίνησης
Οι έξι κωδικοί που έχουν καθοριστεί για συγκεκριμένες μετακινήσεις είναι οι εξής:

Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό ή αιμοδοσία, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.
Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
Μετάβαση σε δημόσια υπηρεσία ή τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.
Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο.
Μετάβαση σε τελετή κηδείας υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά τρία άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.
Εφόσον το SMS στέλνεται με τον σωστό τρόπο, η έγκριση είναι άμεση κα το απαντητικό μήνυμα έχει την εξής μορφή:

Μετακίνηση X (κενό) ονοματεπώνυμο (κενό) και διεύθυνση κατοικίας.

Συνεχίζεται το μέτρο της μετακίνησης των πολιτών με τη χρήση μηνυμάτων προς τον αριθμό 13033 και τον κωδικό για τον λόγο της μετακίνησης.

Με την πανδημία του κορονοϊού να συνεχίζει να κυριαρχεί στην καθημερινότητά μας, έτσι συνεχίζουν να εφαρμόζονται και τα μέτρα προστασίας και οι περιορισμοί που έχουν αποφασίσει οι αρχές, ώστε να αντιμετωπίσουμε την υγειονομική κρίση.

Για αυτό τον λόγο, οι περιορισμοί στις μετακινήσεις των πολιτών παραμένουν μεταξύ των υπολοίπων μέτρων που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση σε συνεννόηση με τους ειδικούς και με πολύ πιθανό -ως σίγουρο- το ενδεχόμενο τα μέτρα αυτα να παραταθούν, αφού το Εθνικό Σύστημα Υγείας δέχεται αφόρητες πιέσεις από τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.