Τοξότες βρίσκεστε στο επίκεντρο κι από σας εξαρτάται, αν εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε ή θα μείνετε στα λόγια και τις δηλώσεις. Σίγουρα πάντως το να ξεπεράσετε τα όρια είναι πολύ πιθανό γι’ αυτό προσέξτε μήπως μετά ψάχνετε γωνιά να κρυφτείτε.

Σήμερα έχουμε την Πανσέληνο- Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη, η οποία, με τη συμμετοχή του Δία στους Ιχθύς, υπόσχεται θεαματικές εξελίξεις, που θα ευνοήσουν αρκετούς, αλλά και μια δική μας στάση να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με ό,τι μας ρίχνει ψυχολογικά και να βρούμε τρόπους να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας.

Γεγονός είναι ότι οι περισσότερο θα είμαστε στους δρόμους, ενώ δεν αποκλείεται να σχεδιάσουμε ένα ταξίδι ή μια μικρή απόδραση από την πόλη, για να αλλάξουμε παραστάσεις, να ξεσκάσουμε, να ξεφύγουμε από τη μίζερη καθημερινότητα. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν αψυχολόγητες ενέργειες και θα υπάρξουν υπερβολικές αντιδράσεις, επιπόλαιες συμπεριφορές, που θα προκαλέσουν διάφορα ευτράπελα, αλλά και αποφυγή κάθε ευθύνης.

Η πρώτη έκλειψη για το 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και η επιρροή της θα είναι έντονη. Όπως έχουμε πει πολλές φορές μια Σεληνιακή έκλειψη είναι πάντα Πανσέληνος και η συγκεκριμένη είναι Υπερ – Πανσέληνος, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται πιο κοντά στη γη.

Η έκλειψη της «ματωμένης» Πανσελήνου, όπως ονομάζεται το ολόγιομο φεγγάρι του Μαΐου, μπορεί να αυξήσει το πάθος με το οποίο υπερασπιζόμαστε τα πιστεύω μας και ίσως δεν θα λείψουν οι καβγάδες, αφού δεν θα έχουμε ευελιξία σκέψης και ίσως να μην είμαστε αντικειμενικοί και λογικοί. Θα τα κρίνουμε όλα με το συναίσθημα και θα πράττουμε πριν σκεφτούμε.

Ακόμη, το ζώδιο που πραγματοποιείται η Πανσέληνος είναι ο Τοξότης και είναι το ζώδιο που αγαπά την ελευθερία και ίσως όλα αυτά τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού να μας φαίνονται απίστευτα περιοριστικά και να μας πνίγουν.

Επίσης, ο Τοξότης αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και την πνευματική επέκταση, έτσι αυτό το φεγγάρι μας ζητά να αξιολογήσουμε τη ζωή και τις επιλογές μας από ευρύτερη γωνία, να δούμε τη μεγάλη εικόνα και να μην χαθούμε στις λεπτομέρειες.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.