Στο ανοδικό ρεύμα η κίνηση ξεκινά από το ύψος των ΚΤΕΛ και καταλήγει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κίνηση τώρα: Ταλαιπωρία σε πολλούς δρόμους της Αθήνας
Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που κινούνται αυτή την ώρα σε πολλούς δρόμους της Αττικής, καθώς η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη.

Αρκετά είναι τα προβλήματα και στον Κηφισό όπου υπάρχει σε αρκετά σημεία μποτιλιάρισμα.

Στο ανοδικό ρεύμα η κίνηση ξεκινά από το ύψος των ΚΤΕΛ και καταλήγει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μέχρι τώρα η χώρα δεν έχει παραδεχτεί ποτέ κρούσμα Covid-19, με την κυβέρνηση να επιβάλλει αποκλεισμό των συνόρων της από την έναρξη της πανδημίας το 2020.

Ωστόσο, τα δείγματα που ελήφθησαν από ασθενείς που εμφάνισαν πυρετό στην πρωτεύουσα ήταν «συνεπή» με την εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή Όμικρον του ιού, ανέφερε το επίσημο Κορεατικό Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ανώτατοι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, πραγματοποίησαν συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου Κρίσεων για να συζητήσουν το ξέσπασμα του κορονοϊού και ανακοίνωσαν ότι θα εφαρμόσουν ένα σύστημα ελέγχου «μέγιστης έκτακτης ανάγκης».

Ο Κιμ είπε στη συνάντηση ότι «ο στόχος ήταν να εξαλειφθεί η ρίζα μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα», σύμφωνα με το KCNA.

«Λόγω της υψηλής πολιτικής συνείδησης του λαού σίγουρα θα ξεπεράσουμε την έκτακτη ανάγκη και θα κερδίσουμε το σχέδιο επείγουσας καραντίνας», ανέφερε.

Ο Κιμ ζήτησε αυστηρότερους ελέγχους στα σύνορα και μέτρα lockdown, λέγοντας στους πολίτες «να εμποδίσουν πλήρως την εξάπλωση του κακόβουλου ιού αποκλείοντας πλήρως τις περιοχές τους σε όλες τις πόλεις και τις κομητείες σε όλη τη χώρα».

Όλες οι επιχειρηματικές και παραγωγικές δραστηριότητες θα οργανωθούν έτσι ώστε κάθε μονάδα εργασίας να είναι «απομονωμένη» για την πρόληψη της εξάπλωσης της νόσου, πρόσθεσε το KCNA.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.