ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ : Έρχεται νέο επίδομα γέννας για ζευγάρια . Πότε αναμένεται να πληρωθούν επίδομα ενοικίου, ΚΕΑ, επίδομα πετρελαίου θέρμανσης και ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία.

ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ : Πότε και σε ποιους θα πληρωθεί το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης. Σε νέα παράταση η κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ και ΑΣΕΠ προκηρύξεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ : Δείτε τις 17 βασικές ειδικότητες που θα περιλαμβάνονται στο νέο κοινωφελές πρόγραμμα.

Διοικητικοί
Οικονομολόγοι
Ψυχολόγοι
Κοινωνικοί Λειτουργοί
Νοσηλευτές

Δάσκαλοι
Νηπιαγωγοί
Βρεφονηπιοκόμοι
Ηλεκτρολόγοι
Υδραυλικοί
Βοηθητικό Προσωπικό Καθαριότητας
Φύλακες
Οδηγοί

Μάγειρες
Οικοδόμοι
Κηπουροί
Υπάλληλοι Γενικών Καθηκόντων

Αυξάνονται οι θέσεις για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ – Ειδικότητες

Το υπ. Εργασίας ήδη σχεδιάζει προσθήκες στα κριτήρια με βάση τα οποία θα γίνει η επιλογή των περίπου 35.000 νέων υπαλλήλων στους δήμους όλης της χώρας.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΝΑΣ : Το μέτρο εντάσσεται, με εισήγηση του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου, στον οικονομικό προγραμματισμό του Δήμου ξεκινώντας από το 2020 «και για όσο, τουλάχιστον, εμείς θα είμαστε στην δημοτική αρχή», όπως τόνισε ο Nίκος Μπάμπαλος.

«Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τα νέα ζευγάρια στο ξεκίνημα τους να δημιουργήσουν οικογένεια και να δώσουμε κίνητρο στις μελλοντικές οικογένειες της πόλης που δυσκολεύονται οικονομικά να κάνουν παιδιά.

Να μεγαλώσει έτσι το Ηράκλειο, να μεγαλώσει όλη η Ελλάδα, να στηρίξουμε το μέλλον της πόλης μας», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Ηρακλείου. Οι λεπτομέρειες για την διαδικασία της χορήγησης του βοηθήματος (κριτήρια, αιτήσεις, δικαιολογητικά) θα ανακοινωθούν με την έναρξη της νέας χρονιάς.

«Με αυτό το βοήθημα συνεχίζουμε την κοινωνική πολιτική που εφαρμόζουμε όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μας για να στηρίξουμε ουσιαστικά και με πράξεις τους δημότες, στην καθημερινότητά τους. Και συνεχίζουμε να προσπαθούμε με στόχο την στήριξη των νοικοκυριών του Δήμου Ηρακλείου σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας πέντε χρόνια τώρα που είμαστε δημοτική αρχή.

Επίδομα ενοικίου (στέγασης) 2019 – Η πληρωμή της δόσης μηνός Δεκεμβρίου 2019

Η πληρωμή στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής, σύμφωνα με την κυα του επιδόματος ενοικίου (στέγασης)

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.