ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ: Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις συγκεκριμένες θέσεις πραγματοποιήθηκε την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2018, ωστόσο η διαδικασία ήταν μακρά και οι τελικές προσλήψεις γίνονται τελικά ενάμιση χρόνο αργότερα και συγκεκριμένα αυτό το χρονικό διάστημα. Πληρωμές για επίδομα ενοικίου, παιδιού, προνοιακά επιδόματα.

Οι συγκεκριμένοι επιτυχόντες υπολογίζεται ότι δεν ξεπερνούν συνολικά τα 300-500 άτομα. Εχουν δημιουργήσει την Ομάδα 3Κ 2018 – Ενωμένοι Διοριστέοι, εκπρόσωποι της οποίας συναντήθηκαν χθες με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο προκειμένου να ζητήσουν την επίλυση του προβλήματος, που στην πράξη η διοίκηση προκάλεσε.

Ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη, 25 Ιουλίου, η πρόσληψη δέκα υπαλλήλων -μέσω ΑΣΕΠ- στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις διάρκειας 18 μηνών.

Θα προσληφθεί προσωπικό μίας ειδικότητας: ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας.

Το ΑΣΕΠ – με την παραλαβή των ηλεκτρονικών αιτήσεων – δημιουργεί αμέσως πίνακα κατάταξης για όλους τους υποψηφίους με βάση τα όσα δήλωσαν στην αίτηση. Στην κορυφή αυτού του πίνακα είναι ο υποψήφιος με τα περισσότερα μόρια, τελευταίος αυτός με τα λιγότερα

Ο φάκελος με τα δικαιολογητικά (περιλαμβάνει προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλέιται ο υποψήφιος), θα υποβληθεί, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ
Ζητείται προσωπικό των εξής ειδικοτήτων:

ΠΕ Επιστημών Υγείας/ Ακτινοφυσικής (Φυσικών Νοσοκομείων, Ακτινοφυσικών Ιατρικής)
ΠΕ Νοσηλευτικής
ΤΕ Νοσηλευτικής

ΤΕ Παρασκευαστών
ΔΕ Νοσηλευτικής
ΔΕ Παρασκευαστών
ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών

Πότε πληρώνονται επίδομα ενοικίου, προνοιακά επιδόματα, ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού Α21.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.