ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου

Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Στη συνέχεια συνεχίζεται επαναλαμβάνοντας το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με» όσες φορές θέλετε.

Μετά πάλι στο τέλος:

Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό.

Προσευχή Θαδδαίου

Αγιώτατε Απόστολε, Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, πιστέ υπηρέτη και φίλε του Ιησού, η Ορθοδοξία, σ’ όλον τον κόσμο σε τιμά και σε επικαλείτε ως Προστάτη των απελπισμένων υποθέσεων, αυτών για τις οποίες έχει χαθεί κάθε ελπίδα.
Προσευχήσου για μένα. Είμαι τόσο απελπισμένος/η και μόνος/η. Σε ικετεύω κάνε χρήση αυτής της ιδιαίτερης Χάρης που σου έχει δοθεί, να φέρνεις ορατή και γρήγορη βοήθεια όπου δεν υπάρχει καμμία σχεδόν ελπίδα βοηθείας. Βοήθησέ με τούτη την ώρα της ανάγκης, για να μπορέσω να λάβω την παρηγοριά και την βοήθεια της Αγίας Τριάδος, σ’ όλες μου τις ανάγκες, δοκιμασίες, και βάσανα – (εδώ εκφράζετε το αίτημα της προσευχής Αγίου Ιούδα Θαδδαίου) – και να μπορώ να υμνώ τον Χριστό μαζί με σένα και με όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

Υπόσχομαι, ω ευλογημένε Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, να ενθυμούμαι πάντοτε αυτή τη μεγάλη Χάρη. Να σε τιμώ πάντοτε, ιδιαίτερα ως τον πιο δυνατό προστάτη μου, και μ’ ευγνωμοσύνη να ενθαρρύνω την ευλάβεια προς εσένα, ΑΜΗΝ.

Είθε το όνομα της Αγίας Τριαάδος να λατρεύεται και να υμνείται απ’ όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, στους αιώνες των αιώνων, ΑΜΗΝ.

Είθε το όνομα του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, να υμνείται και να δοξάζεται τώρα και παντοτεινά, ΑΜΗΝ.

Άγιε Ιούδα Θαδδαίε δεήσου για μας και άκουσε τις προσευχές μας, ΑΜΗΝ.

Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Ιησού Χριστού. Ας είναι ευλογημένο το όνομα της Υπεραγίας και Αειπαρθένου Μαρίας. Ας είναι ευλογημένος ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος.

Σ’ όλο τον κόσμο και σ’ όλους τους αιώνες, ΑΜΗΝ.

Η προσευχή Ιούδα Θαδδαίου συνεχίζεται με το Πάτερ ημών

Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς,
αγιασθήτω το όνομά Σου,
ελθέτω η Βασιλεία Σου,
γενηθήτω το θέλημά Σου
ως εν ουρανώ και επί της γης.
Τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον,
και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών,
ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών.
Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν,
αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού. ΑΜΗΝ.

Χαίρε Μαρία Κεχαριτωμένη, ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη συ εν γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ο Ιησούς. Υπεραγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών των αμαρτωλών νυν και αεί και την ώρα του θανάτου ημών, ΑΜΗΝ.

Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος

Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα. Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό. Αφού δίδαξε και φώτισε με το λόγο της αληθείας πολλούς και ίδρυσε πολλές εκκλησίες στις πόλεις της Συρίας, έφθασε στη Βηρυτό. Ο Θαδδαίος και εκεί με τη χάρη του Θεού δίδαξε το Ευαγγέλιο και βάπτισε πολλούς. Τελικά, εκεί παρέδωσε ειρηνικά το πνεύμα του, αφού στη ζωή του εφάρμοσε πλήρως την εντολή που έδωσε ο Κύριος στους μαθητές Του:

Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τὰ ἔθνη, βαπτίζοντας αὐτοὺς εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος (Κατά Ματθαίο ΚΗ(28): 19).

Πηγαίνετε, δηλαδή, και κάνετε μαθητές σας όλα τα έθνη, βαπτίζοντας αυτούς στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Θαδδαῖε! ποῖον ἄλλο σοι πλέξω στέφος, Ἤ αὐτόπτην λέγειν σε, καὶ μύστην Λόγου; Εἰκάδι πρώτῃ Θαδδαῖος βιότοιο ἀπέπτη.

Εορτάζει στις 21 Αυγούστου εκάστου έτους.

Διαβάστε αναλυτικά ποιος ήταν ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος.

Προσευχή Ιούδα Θαδδαίου PDF

Κατεβάστε στην συσκευή σας την προσευχή Ιούδα Θαδδαίου σε μορφή PDF.
Προσευχή Ιούδα Θαδδαίου PDF.

Άγιος Ιούδας Θαδδαίος προσευχή

Διαβάστε επίσης την προσευχή του Αγίου Κυπριανού διαλύουσα τα Μάγια.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

145 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Κωνσταντίνα

Θα ηθελα να ρωτήσω αν ξεχασεις ναπεις 7 φορες την προσευχη του ιουδα του θαδδαιου
Πρέπει νσ ξεκινησεις παλι απο την αρχή;

3
Μαγδαληνή

Ιωάννης Μαγδαληνή
Μαρία Ειρηνη
Υπέρ υγείας

4

Υπέρ υγείας Δημητρίου Καλλιόπης Ραφαηλίας Δόμνας Χρήστου Μαρίας Αικατερίνης Ευαγγελίας

5
Ευάγγελος

Υπέρ τεκνοποίησης Ευαγγέλου κ Ευανθίας

6

Ευχαριστώ τον Άγιο Ιούδα του θαδδαιου για όσα μου έχει πραγματοποιήσει.
Αμήν.
Να έχετε πάντα πίστει στον κύριο και Άγιο Ιούδα θαδδαιου.!!!!

7

Σας παρακαλώ για προσευχή στον Κύριο και Θεό μας και στον ευλογημένο Άγιο Ιούδα Θαδδαιου γιατί είμαι τόσο απελπισμένος να λυθούν τα προβλήματα μου

8
Αναστασία

Θαυματουργή προσευχή όπως όλες οι προσευχές προς τον Κύριο

9

Άρχισα να λέω την προσευχή 19 Ιουνίου. Αυτο που ζήτησα πραγματοποιήθηκε. Σήμερα έψαξα να βρω πότε γιορτάζει και βλέπω 19 Ιουνίου...

10

Υπέρ Υγεία :Ιωαννης ,Αικατερίνη ,Βασίλης

11

Υπέρ Υγείας :Ιωαννης ,Αικατερίνη ,Βασίλης,Ελευθερία ,Ιωάννα.Χρηστος,Βασιλική ,Βασίλης ,Κωνσταντίνος ,Θεοδωρα,Λάμπρος Υπέρ Αναπαυσεως :Βασίλης ,Ιωαννης ,Απόστολος ,Χρήστος ,Δημήτριος ,Θεόδωρος , Βασιλική ,Μαρία ,Βασιλική ,Αλεξάνδρα,Αλεξάνδρα,Λαμπρινή,Δήμητρα,Πηνελοπη .

12

Άγιε του Θεού πρεσβευε υπέρ ημών.Ειναι θαυματουργος να λέτε την προσευχή του κ να πιστεύετε θα σας βοηθήσει σε μένα είναι δίπλα μου κ το νιώθω.🙏

13

Παρακαλώ πότε γιορτάζει ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαιος;Στις 21/8 ή στις 19/6?

14
Εκκλησία Online

Χαίρετε. Εορτάζει και τις δύο ημέρες. Την μία ο Αδελφόθεος και την άλλη ο Θαδδαίος. Διαβάστε σχετικά στο https://www.ekklisiaonline.gr/ekklisiaonline/agios-ioudas-thaddeos-pios-itan-o-apostolos-ioudas-o-thaddeos/

15
Γεώργιος Σίνης

Αμήν!!!!!!!!
Βοήθεια μας!!!!!

16
Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος

Άγιε θαυματουργέ θεράπευσε το χρόνιο πρόβλημα που με ταλαιπωρεί, και από τα τόσα προβλήματα που περνάω στη ζωή μου την ταλαιπωρημένη. Την ευλογία σου άγιε μου θαυματουργέ.
ΑΜΉΝ!!!

17
Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος

Άγιε μου θεράπευσε την υγεία μου & από τα τόσα προβλήματα που υπάρχουν στη ζωή μου και με έχουν φέρει σε άσχημη κατάσταση. Την ευλογία σου.
ΑΜΉΝ!!!

18
ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΝΤΖΑΡΑ

Η προσευχή θα πρέπει να λέγεται 7 φορές συνεχόμενα ή μπορούμε και μια μια φορά ανάλογα την δυνατότητα μας; πχ 1 φορά το πρωί, 2 φορές λίγο αργότερα, 3 το βράδυ κλπ Ευχαριστώ

19
Ευστάθιος

Επίσης αν την πούμε περισσότερες φορές θα μας βγει άκυρη

20
Ευστάθιος

Αν ξεχάσουμε μια φορά βγαίνει άκυρη. Ευχαριστώ

21
Βασίλειος

Η προαευχή ξεκινάει ως εξείς ...

Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Στη συνέχεια συνεχίζεται επαναλαμβάνοντας το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με» όσες φορές θέλετε.

Μετά πάλι στο τέλος:

Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό.

Αυτό που λέτε ότι το λέμε στο τέλος (το Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό) το λέμε μετά το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με» ή στο τέλος της προσευχής μετά το "Χαίρε Μαρία Κεχαριτωμένη, ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη συ εν γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ο Ιησούς. Υπεραγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών των αμαρτωλών νυν και αεί και την ώρα του θανάτου ημών, ΑΜΗΝ." ? Ευχαριστώ.

22

O agios ioudas o uadeos na sas boiuisi olus kai emena kai me exi boiuisi poli dojazmeno to onoma tou amin lego amin

23

Καλημέρα σας αν ξεχάσουμε μια φορά και δεν την διαβάσουμε 7φορές για 9 μερες και την διαβάσουμε 5 φορές την μέρα δεν γίνεται ;

24

Βοήθειά μας. Αμήν!

25

Υπέρ υγείας Ορφέα , Αικατερίνης , Ξανθής , Ιωάννη , Αιμιλίας , Γεωργίου , Αννας , Απόστολου , Ευαγγελίας , Γεωργίου , Αθανασίας , Ευαγγελίας , Πάτρας.
Σας ευχαριστώ.

26
Περαστικός

Μπερδέψαμε τις Εκκλησίες με τις ιστοσελίδες παιδιά! Δώστε τα ονόματα στο ναό να τα μνημονεύσουν στην προσκομιδή και αφήστε τα site να κάνουν... ότι κάνουν τέλος πάντων...

27
Γ.Κυδωνιευς

Ατυχώς με αυτά εδώ καλλιεργείται ο "ου κατ επίγνωσιν ευσεβισμός"

28

Υπέρ υγείας φωτισης στο όνομα (ψυχική και σωματική)
Ευστάθιος
Δέσποινα
Δημητρίου
Ανδρέα

Παρακαλώ μια δέηση να έρθω σύντομα στο δρόμο του Χριστού, υγεια στον άντρα μου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, φώτιση, υγείας και καλη τύχη, πρόοδο στα δύο μου παιδιά.
Ευχαριστώ πολύ!

29

Παρακαλώ πολύ να διαβαστεί προσευχή για την υγεία του δούλου Ομήρου.Παρακαλω πολύ για παράκληση. Ευχαριστώ πολύ και ευλογία σε όλους μας

30
Ευάγγελος

Παρακαλούμε να διαβαστεί προσευχή για τεκνοποίηση του Ευαγγέλου κ της Ευανθίας

31
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Υπέρ Υγείας Αντωνίου Καλλιόπης Χρυσάνθης Ευάγγελου Κωνσταντίνας Αντωνίου Αγγελικής

32

Υπέρ υγείας
Αντωνίου - Τσαμπικου
Ιωσήφ
Αμαλιας

33

Υπέρ υγείας:
Ματθαίος, Σταματία
Μαρία, Φιλιώ
Γεώργιος, Νικολέττα, Αικατερίνη-Κωνσταντίνα, Μαρία-Αποστολία
Ιουλία, Μάριος.

34

Υπέρ υγείας Παύλου

35

Υπέρ υγείας του αβαπτιστου μωρού του Γιωργιου και Παναγιώτας Χαράς

36
Τοτλη Θεοδωρα

Υπέρ υγείας πατέρα Σπυρίδωνα πατέρα Γαβριήλ πατέρα Ιουστίνου. Υπέρ υγείας και μετανοίας Παρασκευά Ελένης Κατερίνας Ευαγγελίας Αγγελικής Δημητριου Αικατερίνης Αργύρη Παναγιωτη Φώτη Μαρίας και οικογένειας Κυριακής και οικογένειας Ιωάννη Ελένης Φοιβης Νικολάου και τέκνων Κατερίνας Θεοδωρας. Σας ευχαριστώ πολύ

37

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΕΥΤΥΧΙΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΜΙΧΑΕΛΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ

38

Υπέρ υγείας (Σωματικής και ψυχικής)
Βασιλείου
Ελένης
Ελευθερίου
Κωνσταντίνου
Ειρήνης
Αντωνίου
Πλάτωνα
Χριστίνας

39

Ελευθερία, Φανή, Άγγελος, Δανάη, Δημήτριος

40

Σας παρακαλώ να διαβαστεί ευχή Υπέρ υγείας στο όνομα Ευδοκία.. είναι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.. πολύ βαριά πνευμονια.. Ζήτημα ζωής και θανάτου!

41

ΥΠΈΡ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΩΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΤΡΗ, ΛΟΙΖΟΣ, ΙΟΥΛΊΑ, ΣΤΑΥΡΙΑΝΑ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ, ΦΡΙΞΟΣ, ΑΝΤΡΕΑΣ, ΦΡΙΞΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΉ, 'ΑΝΤΡΈΑ, ΛΕΥΚΟΣ, ΟΡΕΣΤΗΣ, ΜΥΡΤΏ, ΠΑΝΑΓΙΏΤΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΑΡΊΑ, ΛΕΥΚΗ, ΧΡΙΣΤΟΣ, ΜΑΡΊΑ, ΙΑΚΩΒΟΣ, ΜΑΡΊΑ, ΝΊΚΗ, ΝΕΟΦΥΤΟΣ, ΑΝΤΡΗ, ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ, ΜΑΡΊΑ, ΧΡΙΣΤΊΝΑ, ΖΗΝΩΝΑΣ, ΜΕΛΑΝΗ.

42

Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας κάνει προσευχή ! Υπέρ Υγείας και δύσκολης κατάστασης της κόρης μου Ολυμπίας που έχει καρκίνο ! Σας ευχαριστώ !

43
Σοφία Αγγελόπουλου

Η Παναγία μαζί της εύχομαι ολόψυχα όλα καλά να πάνε!

44
Katerina Argiropoulou

Ειρηνη μου ο Θεός να προστατέψει την Ολυμπία σου κ εσένα να σε δυναμώσει με την Χάρη Του για να αντέξεις το Θέλημα Του. Οποίο κ αν είναι....
Θα προσευχηθώ για την Ολυμπία!!!

45

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

46

Υπέρ υγείας Αντιγόνης και της οικογενείας της

47

uper ugeais kurikaou nikolaou larnaka kupros ki va zhsete akooma xponoa xapoumenna ki iprini

48

Μια ευχη παρακαλω διοτι εχουν πει λογια και με εχουν δέσει ως αναφορα την προσωπικη μου ζωη. Ολα διαλυονται..

49

Μια ευχη παρακαλώ διοτι με εχουν πει λογισ κσι με χουν δεσει ως αναφορα την προσωπικη μου ζωη ολα διαλυονται

50

Υπέρ υγείας (Σωματικής και ψυχικής)
Μαρία
Γεώργιος
Θεοδούλα
Βασιλική

51

Υπέρ υγείας
Γεώργιος, Μαρία , Θεοδούλα , Βασιλική
Μανώλης , Ελένη , Βασίλειος
Θεοδώρα , Ηλίας , Θεοδούλα , Παντελής .

52

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ:
ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ
ΑΝΝΑ
ΜΑΡΙΝΑ
ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ

53

Υπέρ υγείας της δούλης του Θεού
Μαρίας...έχει σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα
με σοβαρή εξέλιξη...σας ικετεύω για παράκληση.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

54

Υπέρ υγείας της δούλης του Θεού
Μαρίας...έχει σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα με σοβαρή εξέλιξη...σας ικετεύω για παράκληση.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

55

Υπέρ υγείας :Στεργια Μαρία Φωτεινή Λουμπομοιρα Αθανασία Μαρία Διονύσια Μαρία Ελευθερία Ιωάννα Χρυσή Χρήστος Παράσχος Δημήτρης Σακελλαρης Αντώνης Στεργος Εμμανουήλ Αντώνης Κωνσταντίνος Γεώργιος. Αμήν βοήθεια μας. Ευχαριστούμε πολύ.

56
Αναστάσιος ΚΡΟΜΠΑΣ

Υπέρ υγείας ΖΩΗ ΑΛΙΝΑ ΙΆΚΩΒΟΣ ΣΟΦΊΑ ΛΊΛΙΑΝ ΝΙΚΟΛΆΟΥ ΝΤΈΝΗΣ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΑΝΔΡΈΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΑΝΑΣΤΆΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ

57
Αναστάσιος ΚΡΟΜΠΑΣ

Υπέρ υγείας ΖΩΗ ΑΛΙΝΑ ΙΆΚΩΒΟΣ ΣΟΦΊΑ ΛΊΛΙΑΝ ΝΙΚΟΛΆΟΥ ΝΤΈΝΗΣ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΑΝΔΡΈΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΑΝΑΣΤΆΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ

58

Υπέρ υγείας ,γάμου και ευλογίαςΟμήρου και Αθανασίας

59

Παρακαλώ αν μπορούσε να διαβαστεί κάποια ευχή προκειμένου να πραγματοποιηθεί ένας ευλογημένος γάμος το συντομότερο δυνατόν μεταξύ των Ομήρου και της Αθανασίας.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ο Θεός να ευλογεί όλους μας

60

Υπέρ υγείας
Γεωργία Μαρία

61

Θα μπορούσατε να κάνετε μια μικρή τροποποίηση στο άρθρο και διευκρίνιση ότι ο άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος προερχόταν από την Έδεσσα της Συρίας, γιατί στην αρχή του άρθρου δεν γίνεται σαφές.

62

Υπέρ υγείας
Δημητριου Φωτενης Βαλεντινης Ζηναιδας

63

Αλεξάντρου , Αχιλλέα, Ομήρου, Αθανασίας, Κωνσταντίνου, Ελένης, Δημητρίου, Γεωργίας,

64

Βασιλική λόγω προβλημάτων εγκυμοσύνης , Ηλίας , Λαμπρινή, Ιωάννης .

65
Κωνσταντίνα

Υπέρ υγείας για την πεθερά μου. Το ονόματος της είναι Κωνσταντίνα από τη Αμερική Connecticut.

66

Υπέρ Υγείας
Φανή Ελευθερία Άγγελος Δανάη Δημητριος

67

Επιτυχία στις πανελλήνιες :
Γεώργιος, Αικατερίνη, Μάριος, Κωνσταντίνα, Δημήτριος, Μυρτώ, Πάολο
Εξετάσεις μαθηματων:
Αναστασία, Αικατερίνη, Παρασκευή

68

Υπέρ Υγείας Άννας, Αγγελικής
Αγγελική επιτυχία στις πανελλήνιες

69

Υπέρ υγείας

Άννα

70

Υπέρ υγείας Ελένη ιωαννης γεωργιος

71

Υπέρ υγείας Ελένη ιωαννης

72
Σταυρούλα

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΤΕΚΝΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΠΈΤΡΟΣ

73
Σταυρούλα

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ
ΗΛΙΑΣ

74

Υπέρ υγείας
Αναστασία , Ελένη, Ολυμπία, Δημήτριος

75

Υπέρ υγείας Αναστασίας Μαρίας Σοφίας Νικολάου Μιχαήλ θεοπουλας

76

Υπέρ υγείας Αναστασία , Ελένη , Ολυμπία , Δημήτρης.

77

Υπέρ υγείας
Μιχαήλ
Άννα
Εμμανουήλ
Δήμητρα
Χρήστος
Ιωάννης
Κωνσταντίνα
Μαρία
Δημήτριος
Γεώργιος
Παναγιώτης
Χριστίνα
Ειρηναίος
Στυλιανή
Δήμητρα
Κωνσταντίνος
Γεωργία
Βλάσιος
Κωνσταντίνα
Παναγιώτης
Μαρίτα

78
Αναστασία

Υπέρ υγείας Αναστασίας, Σταυρούλας, Μυροφόρας, Μιχαήλ, Ζωής-Πολυξενης, Κωνσταντίνας.

79

υπέρ υγείας Χριστίνα (Διονύσης Παναγιώτης) (Γαβριήλ Ευάγγελος) Μαγδαληνή δυο ονόματα είναι των παιδιών και για αυτό τα έχω σε παρενθέσεις

80

Υπέρ υγείας Σπύρος Γεώργιος Αναστασία και Ιωάννης και υπέρ Αναπαύσεως Ευφροσύνη που έκανε την παρουσία του ο άγιος σε αυτήν με την υπέροχη ευωδία του την ώρα που τον ζωγράφισε σε έργο τέχνης
. Παρασκευή Γεώργιος Γεώργιος και Παναγιώτης

81

Υπέρ αναπαύσεως Νικόλαος,Νικόλαος,Βασιλική,Γεώργιος,ευσέβεια,Γεώργιος,Παναγιώτη,Βασίλη,Ελένη ,Κωνσταντίνος,Σοφοκλη, Ελένη, Γεωργία ,Αικατερίνη,αποστολιας, Νικόλαος,κρυσταλια ,αντωνιου
,Σοφία,Μαγδαληνής,τρυφωνος.

82

Κωνσταντινα

83
Γιωργος Σακελλαρης

Ειρηνη Ραφαηλια Σακελλαρη, Μαρία Σακελλαρη, Δήμητρα Μωραιτου, Ιωάννης Σακελλαρης, Μαρία Σακελλαρη, Ειρήνη Μωραιτου, Κοστας Πινακης, Γεώργιος Σακελλαρης.

84

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΥΡΤΩΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ

85
Χριστιανα Γιαννακου

Αγιε Ιουδα Θαδαιε μου,κανε το αγιο θαυμα σου και χαρισε το πτυχιο στον δουλο του Θεου Στυλιανο και χαρισε στον δουλο του Θεου Ανδρεα μια θεση στην Ιατρικη(2η φορα παγκυπριες)

86

Υπέρ Υγείας Χρήστου Χρυσούλας Διονυσίας Βαλσαμινας-Γεωργιας Γεωργιου Βασιλείου Ελένης Γονέων Αδελφών και συγγενών.Κωνσταντινου Παναγιώτας Γεωργίου Βασιλειου-Ελεθεριου Γονέων Αδελφών συγγενών και φιλων.Ελενης Νικολάου Μαριας Αναστασίας Ανάργυρου Γεωργίου-Θεοδωρου Συγγενών και φιλων.Βαρβαρας Συζυγου τεκνων εγγονών και συγγενών.Αθανασιου Δήμητρας Παναγιώτου Θεώνης Γεωργίου Συγγενών και φιλων.Γρηγοριου Συζύγου Μαρίας Γονέων Αδελφών τεκνων Συγγενών και φιλων.Παναγιωτας Συζύγου Ελευθερίου τέκνων γονέων αδελφών συγγενών και φιλων.Σοφιας τέκνων εγγονών ΔΙΣΕΓΓΟΝΩΝ συγγενων και φιλων.Ελπινικης αδελφών τέκνων εγγονων.Γεωργιου τέκνων εγγονών και συγγενων.Θεοδωρας συζύγου Χρήστου τέκνων εγγονών γονέων αδελφών και συγγενων.Παρασκευης συζύγου Νικολάου τέκνων αδελφών και συγγενων.Υπερ Υγειας Όλου του κόσμου.Ευλογια Κυρίου και την Βοήθεια του Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαιου.Αμην

87

ΧΡΉΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΊΑΣ ΒΑΛΣΑΜΙΝΑΣ -ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΚΣΙ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΒΑΣΙΛΕΊΟ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΊΑΣ ΑΝΆΡΓΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΕΚΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΘΕΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΠΑΝΑΓΙΏΤΟΥ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΟΥ ΑΝΤΩΝΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΊΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΊΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥ.ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΕΓΓΟΝΏΝ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΣΥΖΎΓΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΕΚΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΏΝ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΣΥΖΎΓΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΏΝ.ΣΟΦΙΑΣ ΤΕΚΝΩΝ ΕΓΓΟΝΏΝ ΔΙΣΕΓΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΣΥΖΎΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΓΓΟΝΏΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.ΕΛΠΙΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΕΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΩΝ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.ΒΑΝΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.

88

υπερ υγειας και θειου φωτισμου

ασημω- ευαγγελος-κασσιανη,παναγιωτα-μαρια
δημητριος,μαρια, τεκνα και εγγονοι
μενελαος,κασσιανη, τεκνα και εγγονοι
νικολαος και τεκνο
μαρια
ιωαννης και τεκνα

89
Κωνσταντίνος

Υπέρ Υγείας:
Κωνσταντίνος, Χρυσή, Παναγιώτης,
Μαρίνα, Γεώργιος, Παναγιώτης,
Παρασκευή, Παναγιώτης,
Ιωάννης, Νεκταρία, Παναγιώτης, Παρασκευή/Ευαγελία, Ελπίδα, Θεόδωρος.

90

Υπέρ Υγείας Αντωνίου Καλλιόπης Χρυσάνθης Ευάγγελου Κωνσταντίνας Αντωνίου Αγγελικής

91

Υπέρ υγείας. Νικόλαος βασιλική. Λυμπερης. Χριστίνα. Νικολέτα_άρια. Χρήστος. Δεσποινα

92

Υπέρ υγείας..
Κωνσταντίνος, Ανδρέας, Μαρία, Ιπποκράτης

93

Yper Ygeias. ATHINA. Amin.

94
Χριστιανα Θεοφανους

ΑΝΔΡΕΑΣ δινει 2ηφορα παγκυπριες για Ιατρικη.
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ παλευουν για το πτυχιο τους.

95
Νίκη Πεπονη

Υπέρ Υγείας Πάτερ. ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΝΊΚΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΚΑΛΛΙΌΠΗ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΡΑΦΑΉΛ ΔΗΜΉΤΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΜΑΡΊΑ ΜΕΝΕΛΑΟ ΝΙΚΌΛΑΟ ΚΑΛΛΙΌΠΗ ΤΑΒΙΘΑ ΓΑΛΑΝΤΙΑ ΑΝΔΡΈΑ ΜΙΧΑΉΛ Γεώργιος

96
Νίκη Πεπονη

Υπέρ Υγείας Εμμανουήλ Νίκη Χρυσοβαλαντου Καλλιόπη Εμμανουήλ Ραφαηλια Αθανάσιο Δημήτριο Κωνσταντίνα Ηλία Ραφαήλ Μαρία Μενέλαος Νικόλαος Καλλιόπη Γαλανθεια Γεώργιος ΤΑΒΙΘΑ και πάντως κόσμου ευλογία κυρίου Αμήν

97

Υπέρ υγείας: Όμηρου, Αθανασίας Κωνσταντίνου, Ελένης, Δημητρίου, Γεωργίας