ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου

Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Στη συνέχεια συνεχίζεται επαναλαμβάνοντας το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με» όσες φορές θέλετε.

Μετά πάλι στο τέλος:

Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό.

Προσευχή Θαδδαίου

Αγιώτατε Απόστολε, Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, πιστέ υπηρέτη και φίλε του Ιησού, η Ορθοδοξία, σ’ όλον τον κόσμο σε τιμά και σε επικαλείτε ως Προστάτη των απελπισμένων υποθέσεων, αυτών για τις οποίες έχει χαθεί κάθε ελπίδα.
Προσευχήσου για μένα. Είμαι τόσο απελπισμένος/η και μόνος/η. Σε ικετεύω κάνε χρήση αυτής της ιδιαίτερης Χάρης που σου έχει δοθεί, να φέρνεις ορατή και γρήγορη βοήθεια όπου δεν υπάρχει καμμία σχεδόν ελπίδα βοηθείας. Βοήθησέ με τούτη την ώρα της ανάγκης, για να μπορέσω να λάβω την παρηγοριά και την βοήθεια της Αγίας Τριάδος, σ’ όλες μου τις ανάγκες, δοκιμασίες, και βάσανα – (εδώ εκφράζετε το αίτημα της προσευχής Αγίου Ιούδα Θαδδαίου) – και να μπορώ να υμνώ τον Χριστό μαζί με σένα και με όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

Υπόσχομαι, ω ευλογημένε Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, να ενθυμούμαι πάντοτε αυτή τη μεγάλη Χάρη. Να σε τιμώ πάντοτε, ιδιαίτερα ως τον πιο δυνατό προστάτη μου, και μ’ ευγνωμοσύνη να ενθαρρύνω την ευλάβεια προς εσένα, ΑΜΗΝ.

Είθε το όνομα της Αγίας Τριαάδος να λατρεύεται και να υμνείται απ’ όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, στους αιώνες των αιώνων, ΑΜΗΝ.

Είθε το όνομα του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, να υμνείται και να δοξάζεται τώρα και παντοτεινά, ΑΜΗΝ.

Άγιε Ιούδα Θαδδαίε δεήσου για μας και άκουσε τις προσευχές μας, ΑΜΗΝ.

Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Ιησού Χριστού. Ας είναι ευλογημένο το όνομα της Υπεραγίας και Αειπαρθένου Μαρίας. Ας είναι ευλογημένος ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος.

Σ’ όλο τον κόσμο και σ’ όλους τους αιώνες, ΑΜΗΝ.

Η προσευχή Ιούδα Θαδδαίου συνεχίζεται με το Πάτερ ημών

Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς,
αγιασθήτω το όνομά Σου,
ελθέτω η Βασιλεία Σου,
γενηθήτω το θέλημά Σου
ως εν ουρανώ και επί της γης.
Τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον,
και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών,
ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών.
Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν,
αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού. ΑΜΗΝ.

Χαίρε Μαρία Κεχαριτωμένη, ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη συ εν γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ο Ιησούς. Υπεραγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών των αμαρτωλών νυν και αεί και την ώρα του θανάτου ημών, ΑΜΗΝ.

Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος

Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα. Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό. Αφού δίδαξε και φώτισε με το λόγο της αληθείας πολλούς και ίδρυσε πολλές εκκλησίες στις πόλεις της Συρίας, έφθασε στη Βηρυτό. Ο Θαδδαίος και εκεί με τη χάρη του Θεού δίδαξε το Ευαγγέλιο και βάπτισε πολλούς. Τελικά, εκεί παρέδωσε ειρηνικά το πνεύμα του, αφού στη ζωή του εφάρμοσε πλήρως την εντολή που έδωσε ο Κύριος στους μαθητές Του:

Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τὰ ἔθνη, βαπτίζοντας αὐτοὺς εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος (Κατά Ματθαίο ΚΗ(28): 19).

Πηγαίνετε, δηλαδή, και κάνετε μαθητές σας όλα τα έθνη, βαπτίζοντας αυτούς στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Θαδδαῖε! ποῖον ἄλλο σοι πλέξω στέφος, Ἤ αὐτόπτην λέγειν σε, καὶ μύστην Λόγου; Εἰκάδι πρώτῃ Θαδδαῖος βιότοιο ἀπέπτη.

Εορτάζει στις 21 Αυγούστου εκάστου έτους.

Διαβάστε αναλυτικά ποιος ήταν ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος.

Προσευχή Ιούδα Θαδδαίου PDF

Κατεβάστε στην συσκευή σας την προσευχή Ιούδα Θαδδαίου σε μορφή PDF.
Προσευχή Ιούδα Θαδδαίου PDF.

Άγιος Ιούδας Θαδδαίος προσευχή

Διαβάστε επίσης την προσευχή του Αγίου Κυπριανού διαλύουσα τα Μάγια.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (105)
 1. Amoxicillin Vet Prescription 1 μήνα πριν

  St Jude Pray For Us

  ΑπάντησηΆκυρο
 2. Θεοδωρος 4 μήνες πριν

  Υπάρχουν ορθόδοξοι ιερείς που λένε οτι η προσευχή δεν είναι ορθόδοξη και οτι η εκκλησία δεν την δέχεται
  Μπορεί κάποιος να με απαντήσει αν αυτό είναι σωστό η λάθος και γιατί
  Ευχαριστω

  ΑπάντησηΆκυρο
 3. Κυριακή 5 μήνες πριν

  Θα παρακαλούσα πολύ μια προσευχή για τον δούλο Του Θεού Παναγιώτη που είναι πολύ σοβαρά στην υγεία του λόγω καρκίνου.

  ΑπάντησηΆκυρο
 4. Ευθυμης 9 μήνες πριν

  Αγιε μου, βοηθησε να ξεπερασουμε τα προβλήματα στην οικογένεια, το προβλημα της αδερφουλας μου και την χρονια καταθλιψη που με ταλανίζει. Δειξε μου τον δρομο της μετανοιας και της συντριβης και βοηθησε με να δω την αληθεια και το νοημα της ζωής. Χαριζε σε ολο τον κοσμο ανακουφιση και βοηθησε αμεσα εκεινους τους ανθρωπους που εχουν μεγαλυτερη αναγκη απο εμάς. Την ευχη σου και την ευλογια σου, πρεσβευαι υπερ υμων.

  ΑπάντησηΆκυρο
 5. Σωτήρης 1 χρόνο πριν

  Απελευθέρωσε την Κόρη μου την Σοφία απ αυτο το πρόβλημα που έχει

  ΑπάντησηΆκυρο
 6. Ελένη Νομιδου 1 χρόνο πριν

  Καλησπέρα αν ξεχάσουμε μια μέρα να την πούμε τι πρέπει να κάνω??

  ΑπάντησηΆκυρο
 7. Maρια 1 χρόνο πριν

  Ευχαριστώ τον Άγιο Ιούδα του θαδδαιου για όσα μου έχει πραγματοποιήσει.
  Αμήν.
  Να έχετε πάντα πίστει στον κύριο και Άγιο Ιούδα θαδδαιου.!!!!

  ΑπάντησηΆκυρο
 8. Νικόλαος 1 χρόνο πριν

  Σας παρακαλώ για προσευχή στον Κύριο και Θεό μας και στον ευλογημένο Άγιο Ιούδα Θαδδαιου γιατί είμαι τόσο απελπισμένος να λυθούν τα προβλήματα μου

  ΑπάντησηΆκυρο
 9. Αναστασία 1 χρόνο πριν

  Θαυματουργή προσευχή όπως όλες οι προσευχές προς τον Κύριο

  ΑπάντησηΆκυρο
 10. Αντιγόνη 1 χρόνο πριν

  Άρχισα να λέω την προσευχή 19 Ιουνίου. Αυτο που ζήτησα πραγματοποιήθηκε. Σήμερα έψαξα να βρω πότε γιορτάζει και βλέπω 19 Ιουνίου…

  ΑπάντησηΆκυρο
 11. Γιάννης 1 χρόνο πριν

  Υπέρ Υγεία :Ιωαννης ,Αικατερίνη ,Βασίλης

  ΑπάντησηΆκυρο
 12. Γιάννης 1 χρόνο πριν

  Υπέρ Υγείας :Ιωαννης ,Αικατερίνη ,Βασίλης,Ελευθερία ,Ιωάννα.Χρηστος,Βασιλική ,Βασίλης ,Κωνσταντίνος ,Θεοδωρα,Λάμπρος Υπέρ Αναπαυσεως :Βασίλης ,Ιωαννης ,Απόστολος ,Χρήστος ,Δημήτριος ,Θεόδωρος , Βασιλική ,Μαρία ,Βασιλική ,Αλεξάνδρα,Αλεξάνδρα,Λαμπρινή,Δήμητρα,Πηνελοπη .

  ΑπάντησηΆκυρο
 13. Μαρία 1 χρόνο πριν

  Άγιε του Θεού πρεσβευε υπέρ ημών.Ειναι θαυματουργος να λέτε την προσευχή του κ να πιστεύετε θα σας βοηθήσει σε μένα είναι δίπλα μου κ το νιώθω.🙏

  ΑπάντησηΆκυρο
 14. Lena 1 χρόνο πριν

  Παρακαλώ πότε γιορτάζει ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαιος;Στις 21/8 ή στις 19/6?

  ΑπάντησηΆκυρο
  • Εκκλησία Online 1 χρόνο πριν

   Χαίρετε. Εορτάζει και τις δύο ημέρες. Την μία ο Αδελφόθεος και την άλλη ο Θαδδαίος. Διαβάστε σχετικά στο https://www.ekklisiaonline.gr/ekklisiaonline/agios-ioudas-thaddeos-pios-itan-o-apostolos-ioudas-o-thaddeos/

   ΑπάντησηΆκυρο
   • Ρενα 8 μήνες πριν

    Ξέχασα 1 φορά την από τις 7 του εννιά μέρου τι πρέπει να κάνω;

    ΑπάντησηΆκυρο
 15. Γεώργιος Σίνης 1 χρόνο πριν

  Αμήν!!!!!!!!
  Βοήθεια μας!!!!!

  ΑπάντησηΆκυρο
 16. Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος 2 χρόνια πριν

  Άγιε θαυματουργέ θεράπευσε το χρόνιο πρόβλημα που με ταλαιπωρεί, και από τα τόσα προβλήματα που περνάω στη ζωή μου την ταλαιπωρημένη. Την ευλογία σου άγιε μου θαυματουργέ.
  ΑΜΉΝ!!!

  ΑπάντησηΆκυρο
 17. Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος 2 χρόνια πριν

  Άγιε μου θεράπευσε την υγεία μου & από τα τόσα προβλήματα που υπάρχουν στη ζωή μου και με έχουν φέρει σε άσχημη κατάσταση. Την ευλογία σου.
  ΑΜΉΝ!!!

  ΑπάντησηΆκυρο
 18. ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΝΤΖΑΡΑ 2 χρόνια πριν

  Η προσευχή θα πρέπει να λέγεται 7 φορές συνεχόμενα ή μπορούμε και μια μια φορά ανάλογα την δυνατότητα μας; πχ 1 φορά το πρωί, 2 φορές λίγο αργότερα, 3 το βράδυ κλπ Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΆκυρο
  • Ευστάθιος 1 χρόνο πριν

   Αν ξεχάσουμε μια φορά βγαίνει άκυρη. Ευχαριστώ

   ΑπάντησηΆκυρο
   • Ελένη Νομιδου 1 χρόνο πριν

    Αν μάθατε μπορείτε να μου πείτε και εμένα?

    ΑπάντησηΆκυρο
  • Ευστάθιος 1 χρόνο πριν

   Επίσης αν την πούμε περισσότερες φορές θα μας βγει άκυρη

   ΑπάντησηΆκυρο
 19. Βασίλειος 2 χρόνια πριν

  Η προαευχή ξεκινάει ως εξείς …

  Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

  Στη συνέχεια συνεχίζεται επαναλαμβάνοντας το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με» όσες φορές θέλετε.

  Μετά πάλι στο τέλος:

  Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό.

  Αυτό που λέτε ότι το λέμε στο τέλος (το Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό) το λέμε μετά το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με» ή στο τέλος της προσευχής μετά το “Χαίρε Μαρία Κεχαριτωμένη, ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη συ εν γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ο Ιησούς. Υπεραγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών των αμαρτωλών νυν και αεί και την ώρα του θανάτου ημών, ΑΜΗΝ.” ? Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΆκυρο
 20. Giannis 2 χρόνια πριν

  O agios ioudas o uadeos na sas boiuisi olus kai emena kai me exi boiuisi poli dojazmeno to onoma tou amin lego amin

  ΑπάντησηΆκυρο
 21. Μαρία 2 χρόνια πριν

  Καλημέρα σας αν ξεχάσουμε μια φορά και δεν την διαβάσουμε 7φορές για 9 μερες και την διαβάσουμε 5 φορές την μέρα δεν γίνεται ;

  ΑπάντησηΆκυρο
 22. Γιώργος 2 χρόνια πριν

  Βοήθειά μας. Αμήν!

  ΑπάντησηΆκυρο
 23. Περαστικός 3 χρόνια πριν

  Μπερδέψαμε τις Εκκλησίες με τις ιστοσελίδες παιδιά! Δώστε τα ονόματα στο ναό να τα μνημονεύσουν στην προσκομιδή και αφήστε τα site να κάνουν… ότι κάνουν τέλος πάντων…

  ΑπάντησηΆκυρο
  • Γ.Κυδωνιευς 2 χρόνια πριν

   Ατυχώς με αυτά εδώ καλλιεργείται ο “ου κατ επίγνωσιν ευσεβισμός”

   ΑπάντησηΆκυρο
 24. Κωνσταντίνα 3 χρόνια πριν

  Θα ηθελα να ρωτήσω αν ξεχασεις ναπεις 7 φορες την προσευχη του ιουδα του θαδδαιου
  Πρέπει νσ ξεκινησεις παλι απο την αρχή;

  ΑπάντησηΆκυρο
  • Καλλιόπη 2 χρόνια πριν

   Υπέρ υγείας Δημητρίου Καλλιόπης Ραφαηλίας Δόμνας Χρήστου Μαρίας Αικατερίνης Ευαγγελίας

   ΑπάντησηΆκυρο
  • Μαγδαληνή 2 χρόνια πριν

   Ιωάννης Μαγδαληνή
   Μαρία Ειρηνη
   Υπέρ υγείας

   ΑπάντησηΆκυρο
  • Μαγδαληνή 2 χρόνια πριν

   Αμήν

   ΑπάντησηΆκυρο
  • Ρενα 8 μήνες πριν

   Ξέχασα και γώ μια μέρα να την πω μια φορά από τις 7 τι γίνεται;

   ΑπάντησηΆκυρο
 25. Δεσποινα 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας φωτισης στο όνομα (ψυχική και σωματική)
  Ευστάθιος
  Δέσποινα
  Δημητρίου
  Ανδρέα

  Παρακαλώ μια δέηση να έρθω σύντομα στο δρόμο του Χριστού, υγεια στον άντρα μου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, φώτιση, υγείας και καλη τύχη, πρόοδο στα δύο μου παιδιά.
  Ευχαριστώ πολύ!

  ΑπάντησηΆκυρο
 26. Αθανασία 3 χρόνια πριν

  Παρακαλώ πολύ να διαβαστεί προσευχή για την υγεία του δούλου Ομήρου.Παρακαλω πολύ για παράκληση. Ευχαριστώ πολύ και ευλογία σε όλους μας

  ΑπάντησηΆκυρο
 27. Ευάγγελος 3 χρόνια πριν

  Υπέρ τεκνοποίησης Ευαγγέλου κ Ευανθίας

  ΑπάντησηΆκυρο
 28. Ευάγγελος 3 χρόνια πριν

  Παρακαλούμε να διαβαστεί προσευχή για τεκνοποίηση του Ευαγγέλου κ της Ευανθίας

  ΑπάντησηΆκυρο
 29. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 3 χρόνια πριν

  Υπέρ Υγείας Αντωνίου Καλλιόπης Χρυσάνθης Ευάγγελου Κωνσταντίνας Αντωνίου Αγγελικής

  ΑπάντησηΆκυρο
 30. Αμαλία 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας
  Αντωνίου – Τσαμπικου
  Ιωσήφ
  Αμαλιας

  ΑπάντησηΆκυρο
 31. ΣΤΑΜΑΤΙΑ 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας:
  Ματθαίος, Σταματία
  Μαρία, Φιλιώ
  Γεώργιος, Νικολέττα, Αικατερίνη-Κωνσταντίνα, Μαρία-Αποστολία
  Ιουλία, Μάριος.

  ΑπάντησηΆκυρο
 32. Κατερίνα 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας Παύλου

  ΑπάντησηΆκυρο
 33. Χριστίνα 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας του αβαπτιστου μωρού του Γιωργιου και Παναγιώτας Χαράς

  ΑπάντησηΆκυρο
 34. Τοτλη Θεοδωρα 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας πατέρα Σπυρίδωνα πατέρα Γαβριήλ πατέρα Ιουστίνου. Υπέρ υγείας και μετανοίας Παρασκευά Ελένης Κατερίνας Ευαγγελίας Αγγελικής Δημητριου Αικατερίνης Αργύρη Παναγιωτη Φώτη Μαρίας και οικογένειας Κυριακής και οικογένειας Ιωάννη Ελένης Φοιβης Νικολάου και τέκνων Κατερίνας Θεοδωρας. Σας ευχαριστώ πολύ

  ΑπάντησηΆκυρο
 35. ΕΥΤΥΧΙΑ 3 χρόνια πριν

  ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ
  ΘΕΟΔΩΡΟΥ
  ΕΥΤΥΧΙΑΣ
  ΜΙΧΑΗΛ
  ΟΛΥΜΠΙΑΣ
  ΜΙΧΑΕΛΑΣ
  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ
  ΝΙΚΟΛΑΟΥ

  ΑπάντησηΆκυρο
 36. Ελένη 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας (Σωματικής και ψυχικής)
  Βασιλείου
  Ελένης
  Ελευθερίου
  Κωνσταντίνου
  Ειρήνης
  Αντωνίου
  Πλάτωνα
  Χριστίνας

  ΑπάντησηΆκυρο
 37. Φανή 3 χρόνια πριν

  Ελευθερία, Φανή, Άγγελος, Δανάη, Δημήτριος

  ΑπάντησηΆκυρο
 38. Μαρία 3 χρόνια πριν

  Σας παρακαλώ να διαβαστεί ευχή Υπέρ υγείας στο όνομα Ευδοκία.. είναι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.. πολύ βαριά πνευμονια.. Ζήτημα ζωής και θανάτου!

  ΑπάντησηΆκυρο
 39. Ιουλια 3 χρόνια πριν

  ΥΠΈΡ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΩΣ
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΤΡΗ, ΛΟΙΖΟΣ, ΙΟΥΛΊΑ, ΣΤΑΥΡΙΑΝΑ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ, ΦΡΙΞΟΣ, ΑΝΤΡΕΑΣ, ΦΡΙΞΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΉ, ‘ΑΝΤΡΈΑ, ΛΕΥΚΟΣ, ΟΡΕΣΤΗΣ, ΜΥΡΤΏ, ΠΑΝΑΓΙΏΤΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΑΡΊΑ, ΛΕΥΚΗ, ΧΡΙΣΤΟΣ, ΜΑΡΊΑ, ΙΑΚΩΒΟΣ, ΜΑΡΊΑ, ΝΊΚΗ, ΝΕΟΦΥΤΟΣ, ΑΝΤΡΗ, ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ, ΜΑΡΊΑ, ΧΡΙΣΤΊΝΑ, ΖΗΝΩΝΑΣ, ΜΕΛΑΝΗ.

  ΑπάντησηΆκυρο
 40. Ειρήνη 3 χρόνια πριν

  Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας κάνει προσευχή ! Υπέρ Υγείας και δύσκολης κατάστασης της κόρης μου Ολυμπίας που έχει καρκίνο ! Σας ευχαριστώ !

  ΑπάντησηΆκυρο
  • Katerina Argiropoulou 3 χρόνια πριν

   Ειρηνη μου ο Θεός να προστατέψει την Ολυμπία σου κ εσένα να σε δυναμώσει με την Χάρη Του για να αντέξεις το Θέλημα Του. Οποίο κ αν είναι….
   Θα προσευχηθώ για την Ολυμπία!!!

   ΑπάντησηΆκυρο
  • Σοφία Αγγελόπουλου 2 χρόνια πριν

   Η Παναγία μαζί της εύχομαι ολόψυχα όλα καλά να πάνε!

   ΑπάντησηΆκυρο
 41. ΓΕΩΡΓΙΑ 3 χρόνια πριν

  ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

  ΑπάντησηΆκυρο
 42. Αντιγόνη 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας Αντιγόνης και της οικογενείας της

  ΑπάντησηΆκυρο
 43. martinos 3 χρόνια πριν

  uper ugeais kurikaou nikolaou larnaka kupros ki va zhsete akooma xponoa xapoumenna ki iprini

  ΑπάντησηΆκυρο
 44. Βιβη 3 χρόνια πριν

  Μια ευχη παρακαλω διοτι εχουν πει λογια και με εχουν δέσει ως αναφορα την προσωπικη μου ζωη. Ολα διαλυονται..

  ΑπάντησηΆκυρο
 45. Βιβη 3 χρόνια πριν

  Μια ευχη παρακαλώ διοτι με εχουν πει λογισ κσι με χουν δεσει ως αναφορα την προσωπικη μου ζωη ολα διαλυονται

  ΑπάντησηΆκυρο
 46. Μαρία 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας (Σωματικής και ψυχικής)
  Μαρία
  Γεώργιος
  Θεοδούλα
  Βασιλική

  ΑπάντησηΆκυρο
 47. Μαρία 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας
  Γεώργιος, Μαρία , Θεοδούλα , Βασιλική
  Μανώλης , Ελένη , Βασίλειος
  Θεοδώρα , Ηλίας , Θεοδούλα , Παντελής .

  ΑπάντησηΆκυρο
 48. Αμβροσία 3 χρόνια πριν

  ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ:
  ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ
  ΑΝΝΑ
  ΜΑΡΙΝΑ
  ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ

  ΑπάντησηΆκυρο
 49. Ελενη 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας της δούλης του Θεού
  Μαρίας…έχει σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα
  με σοβαρή εξέλιξη…σας ικετεύω για παράκληση.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

  ΑπάντησηΆκυρο
 50. Ελενη 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας της δούλης του Θεού
  Μαρίας…έχει σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα με σοβαρή εξέλιξη…σας ικετεύω για παράκληση.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

  ΑπάντησηΆκυρο
 51. Στεργια 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας :Στεργια Μαρία Φωτεινή Λουμπομοιρα Αθανασία Μαρία Διονύσια Μαρία Ελευθερία Ιωάννα Χρυσή Χρήστος Παράσχος Δημήτρης Σακελλαρης Αντώνης Στεργος Εμμανουήλ Αντώνης Κωνσταντίνος Γεώργιος. Αμήν βοήθεια μας. Ευχαριστούμε πολύ.

  ΑπάντησηΆκυρο
 52. Αναστάσιος ΚΡΟΜΠΑΣ 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας ΖΩΗ ΑΛΙΝΑ ΙΆΚΩΒΟΣ ΣΟΦΊΑ ΛΊΛΙΑΝ ΝΙΚΟΛΆΟΥ ΝΤΈΝΗΣ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΑΝΔΡΈΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΑΝΑΣΤΆΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ

  ΑπάντησηΆκυρο
 53. Αναστάσιος ΚΡΟΜΠΑΣ 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας ΖΩΗ ΑΛΙΝΑ ΙΆΚΩΒΟΣ ΣΟΦΊΑ ΛΊΛΙΑΝ ΝΙΚΟΛΆΟΥ ΝΤΈΝΗΣ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΑΝΔΡΈΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΑΝΑΣΤΆΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ

  ΑπάντησηΆκυρο
 54. Αθανασία 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας ,γάμου και ευλογίαςΟμήρου και Αθανασίας

  ΑπάντησηΆκυρο
  • Σία 3 χρόνια πριν

   Παρακαλώ αν μπορούσε να διαβαστεί κάποια ευχή προκειμένου να πραγματοποιηθεί ένας ευλογημένος γάμος το συντομότερο δυνατόν μεταξύ των Ομήρου και της Αθανασίας.
   Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ο Θεός να ευλογεί όλους μας

   ΑπάντησηΆκυρο
 55. Σπύρος 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας
  Γεωργία Μαρία

  ΑπάντησηΆκυρο
 56. Αρετή 3 χρόνια πριν

  Θα μπορούσατε να κάνετε μια μικρή τροποποίηση στο άρθρο και διευκρίνιση ότι ο άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος προερχόταν από την Έδεσσα της Συρίας, γιατί στην αρχή του άρθρου δεν γίνεται σαφές.

  ΑπάντησηΆκυρο
 57. Φωτεινη 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας
  Δημητριου Φωτενης Βαλεντινης Ζηναιδας

  ΑπάντησηΆκυρο
 58. Αθανασία 3 χρόνια πριν

  Αλεξάντρου , Αχιλλέα, Ομήρου, Αθανασίας, Κωνσταντίνου, Ελένης, Δημητρίου, Γεωργίας,

  ΑπάντησηΆκυρο
 59. Βασιλικη 3 χρόνια πριν

  Βασιλική λόγω προβλημάτων εγκυμοσύνης , Ηλίας , Λαμπρινή, Ιωάννης .

  ΑπάντησηΆκυρο
 60. Κωνσταντίνα 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας για την πεθερά μου. Το ονόματος της είναι Κωνσταντίνα από τη Αμερική Connecticut.

  ΑπάντησηΆκυρο
 61. Φανή 3 χρόνια πριν

  Υπέρ Υγείας
  Φανή Ελευθερία Άγγελος Δανάη Δημητριος

  ΑπάντησηΆκυρο
 62. Ελένη 3 χρόνια πριν

  Επιτυχία στις πανελλήνιες :
  Γεώργιος, Αικατερίνη, Μάριος, Κωνσταντίνα, Δημήτριος, Μυρτώ, Πάολο
  Εξετάσεις μαθηματων:
  Αναστασία, Αικατερίνη, Παρασκευή

  ΑπάντησηΆκυρο
 63. Γιώτα 3 χρόνια πριν

  Υπέρ Υγείας Άννας, Αγγελικής
  Αγγελική επιτυχία στις πανελλήνιες

  ΑπάντησηΆκυρο
 64. Γιώτα 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας

  Άννα

  ΑπάντησηΆκυρο
 65. Ελενη 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας Ελένη ιωαννης γεωργιος

  ΑπάντησηΆκυρο
 66. Ελενη 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας Ελένη ιωαννης

  ΑπάντησηΆκυρο
 67. Σταυρούλα 3 χρόνια πριν

  ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ
  ΠΕΤΡΟΣ
  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  ΤΕΚΝΑ
  ΚΥΡΙΑΚΗ
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΗΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ
  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
  ΠΈΤΡΟΣ

  ΑπάντησηΆκυρο
 68. Σταυρούλα 3 χρόνια πριν

  ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ
  ΗΛΙΑΣ

  ΑπάντησηΆκυρο
 69. Ελένη 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας
  Αναστασία , Ελένη, Ολυμπία, Δημήτριος

  ΑπάντησηΆκυρο
 70. M 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας Αναστασίας Μαρίας Σοφίας Νικολάου Μιχαήλ θεοπουλας

  ΑπάντησηΆκυρο
 71. Ελένη 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας Αναστασία , Ελένη , Ολυμπία , Δημήτρης.

  ΑπάντησηΆκυρο
 72. Δήμητρα 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας
  Μιχαήλ
  Άννα
  Εμμανουήλ
  Δήμητρα
  Χρήστος
  Ιωάννης
  Κωνσταντίνα
  Μαρία
  Δημήτριος
  Γεώργιος
  Παναγιώτης
  Χριστίνα
  Ειρηναίος
  Στυλιανή
  Δήμητρα
  Κωνσταντίνος
  Γεωργία
  Βλάσιος
  Κωνσταντίνα
  Παναγιώτης
  Μαρίτα

  ΑπάντησηΆκυρο
 73. Αναστασία 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας Αναστασίας, Σταυρούλας, Μυροφόρας, Μιχαήλ, Ζωής-Πολυξενης, Κωνσταντίνας.

  ΑπάντησηΆκυρο
 74. Χριστινα 3 χρόνια πριν

  υπέρ υγείας Χριστίνα (Διονύσης Παναγιώτης) (Γαβριήλ Ευάγγελος) Μαγδαληνή δυο ονόματα είναι των παιδιών και για αυτό τα έχω σε παρενθέσεις

  ΑπάντησηΆκυρο
 75. Σπύρος 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας Σπύρος Γεώργιος Αναστασία και Ιωάννης και υπέρ Αναπαύσεως Ευφροσύνη που έκανε την παρουσία του ο άγιος σε αυτήν με την υπέροχη ευωδία του την ώρα που τον ζωγράφισε σε έργο τέχνης
  . Παρασκευή Γεώργιος Γεώργιος και Παναγιώτης

  ΑπάντησηΆκυρο
 76. Μαρία 3 χρόνια πριν

  Υπέρ αναπαύσεως Νικόλαος,Νικόλαος,Βασιλική,Γεώργιος,ευσέβεια,Γεώργιος,Παναγιώτη,Βασίλη,Ελένη ,Κωνσταντίνος,Σοφοκλη, Ελένη, Γεωργία ,Αικατερίνη,αποστολιας, Νικόλαος,κρυσταλια ,αντωνιου
  ,Σοφία,Μαγδαληνής,τρυφωνος.

  ΑπάντησηΆκυρο
 77. Κατερινα 3 χρόνια πριν

  Κωνσταντινα

  ΑπάντησηΆκυρο
 78. Γιωργος Σακελλαρης 3 χρόνια πριν

  Ειρηνη Ραφαηλια Σακελλαρη, Μαρία Σακελλαρη, Δήμητρα Μωραιτου, Ιωάννης Σακελλαρης, Μαρία Σακελλαρη, Ειρήνη Μωραιτου, Κοστας Πινακης, Γεώργιος Σακελλαρης.

  ΑπάντησηΆκυρο
 79. Chris 3 χρόνια πριν

  ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ
  ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΥΡΤΩΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ

  ΑπάντησηΆκυρο
 80. Χριστιανα Γιαννακου 3 χρόνια πριν

  Αγιε Ιουδα Θαδαιε μου,κανε το αγιο θαυμα σου και χαρισε το πτυχιο στον δουλο του Θεου Στυλιανο και χαρισε στον δουλο του Θεου Ανδρεα μια θεση στην Ιατρικη(2η φορα παγκυπριες)

  ΑπάντησηΆκυρο
 81. Σια 3 χρόνια πριν

  Υπέρ Υγείας Χρήστου Χρυσούλας Διονυσίας Βαλσαμινας-Γεωργιας Γεωργιου Βασιλείου Ελένης Γονέων Αδελφών και συγγενών.Κωνσταντινου Παναγιώτας Γεωργίου Βασιλειου-Ελεθεριου Γονέων Αδελφών συγγενών και φιλων.Ελενης Νικολάου Μαριας Αναστασίας Ανάργυρου Γεωργίου-Θεοδωρου Συγγενών και φιλων.Βαρβαρας Συζυγου τεκνων εγγονών και συγγενών.Αθανασιου Δήμητρας Παναγιώτου Θεώνης Γεωργίου Συγγενών και φιλων.Γρηγοριου Συζύγου Μαρίας Γονέων Αδελφών τεκνων Συγγενών και φιλων.Παναγιωτας Συζύγου Ελευθερίου τέκνων γονέων αδελφών συγγενών και φιλων.Σοφιας τέκνων εγγονών ΔΙΣΕΓΓΟΝΩΝ συγγενων και φιλων.Ελπινικης αδελφών τέκνων εγγονων.Γεωργιου τέκνων εγγονών και συγγενων.Θεοδωρας συζύγου Χρήστου τέκνων εγγονών γονέων αδελφών και συγγενων.Παρασκευης συζύγου Νικολάου τέκνων αδελφών και συγγενων.Υπερ Υγειας Όλου του κόσμου.Ευλογια Κυρίου και την Βοήθεια του Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαιου.Αμην

  ΑπάντησηΆκυρο
 82. Σια 3 χρόνια πριν

  ΧΡΉΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΊΑΣ ΒΑΛΣΑΜΙΝΑΣ -ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΚΣΙ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΒΑΣΙΛΕΊΟ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΊΑΣ ΑΝΆΡΓΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΕΚΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΘΕΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΠΑΝΑΓΙΏΤΟΥ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΟΥ ΑΝΤΩΝΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΊΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΊΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥ.ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΕΓΓΟΝΏΝ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΣΥΖΎΓΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΕΚΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΏΝ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΣΥΖΎΓΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΏΝ.ΣΟΦΙΑΣ ΤΕΚΝΩΝ ΕΓΓΟΝΏΝ ΔΙΣΕΓΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΣΥΖΎΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΓΓΟΝΏΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.ΕΛΠΙΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΕΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΩΝ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.ΒΑΝΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ.

  ΑπάντησηΆκυρο
 83. ασημω 3 χρόνια πριν

  υπερ υγειας και θειου φωτισμου

  ασημω- ευαγγελος-κασσιανη,παναγιωτα-μαρια
  δημητριος,μαρια, τεκνα και εγγονοι
  μενελαος,κασσιανη, τεκνα και εγγονοι
  νικολαος και τεκνο
  μαρια
  ιωαννης και τεκνα

  ΑπάντησηΆκυρο
 84. Κωνσταντίνος 3 χρόνια πριν

  Υπέρ Υγείας:
  Κωνσταντίνος, Χρυσή, Παναγιώτης,
  Μαρίνα, Γεώργιος, Παναγιώτης,
  Παρασκευή, Παναγιώτης,
  Ιωάννης, Νεκταρία, Παναγιώτης, Παρασκευή/Ευαγελία, Ελπίδα, Θεόδωρος.

  ΑπάντησηΆκυρο
 85. Καλλιόπη 3 χρόνια πριν

  Υπέρ Υγείας Αντωνίου Καλλιόπης Χρυσάνθης Ευάγγελου Κωνσταντίνας Αντωνίου Αγγελικής

  ΑπάντησηΆκυρο
 86. Χριστινα 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας. Νικόλαος βασιλική. Λυμπερης. Χριστίνα. Νικολέτα_άρια. Χρήστος. Δεσποινα

  ΑπάντησηΆκυρο
 87. Μαριλίζα 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας..
  Κωνσταντίνος, Ανδρέας, Μαρία, Ιπποκράτης

  ΑπάντησηΆκυρο
 88. Anastasia 3 χρόνια πριν

  Yper Ygeias. ATHINA. Amin.

  ΑπάντησηΆκυρο
 89. Χριστιανα Θεοφανους 3 χρόνια πριν

  ΑΝΔΡΕΑΣ δινει 2ηφορα παγκυπριες για Ιατρικη.
  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ παλευουν για το πτυχιο τους.

  ΑπάντησηΆκυρο
 90. Νίκη Πεπονη 3 χρόνια πριν

  Υπέρ Υγείας Πάτερ. ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΝΊΚΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΚΑΛΛΙΌΠΗ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΡΑΦΑΉΛ ΔΗΜΉΤΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΜΑΡΊΑ ΜΕΝΕΛΑΟ ΝΙΚΌΛΑΟ ΚΑΛΛΙΌΠΗ ΤΑΒΙΘΑ ΓΑΛΑΝΤΙΑ ΑΝΔΡΈΑ ΜΙΧΑΉΛ Γεώργιος

  ΑπάντησηΆκυρο
 91. Νίκη Πεπονη 3 χρόνια πριν

  Υπέρ Υγείας Εμμανουήλ Νίκη Χρυσοβαλαντου Καλλιόπη Εμμανουήλ Ραφαηλια Αθανάσιο Δημήτριο Κωνσταντίνα Ηλία Ραφαήλ Μαρία Μενέλαος Νικόλαος Καλλιόπη Γαλανθεια Γεώργιος ΤΑΒΙΘΑ και πάντως κόσμου ευλογία κυρίου Αμήν

  ΑπάντησηΆκυρο
  • Αθανασία 3 χρόνια πριν

   Υπέρ υγείας: Όμηρου, Αθανασίας Κωνσταντίνου, Ελένης, Δημητρίου, Γεωργίας

   ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.