Στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Γεννηματάς μεταφέρεται ο 78χρονος τραυματίας απο την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί σε κτίριο στη Λεωφ. Συγγρού.

Αρχικά διεκομίσθη στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου στο Χειρουργικό τμήμα των ΤΕΠ του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα εγκαύματα που φέρει στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματος.

«Ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του», λέει στο protothema.gr και στο ygeiamou.gr o Τάσος Αντώνοπουλος πρόεδρος των εργαζομένων στο Λαϊκό.

Και προσθέτει ότι, «επειδή το νοσοκομείο μας δε διαθέτει τμήμα εγκαυμάτων θα συνεχίσει τη νοσηλεία του ο ασθενής στο Γεννηματάς. Οι συνάδελφοι των ΤΕΠ παρά το γεγονός ότι δουλεύουν σερί σχεδόν 50 ώρες του έδωσαν όλη την απαραίτητη φροντίδα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της κακοκαιρίας περίπου το 50% του προσωπικού του Λαϊκου δεν καταφερε να προσεγγίσει το νοσοκομείο και να αναλάβει καθήκοντα με αποτέλεσμα όσοι ήταν ήδη στο νοσοκομείο να δουλεύουν έως και τέσσερις βάρδιες συνεχόμενα για να μη διαταραχθεί η λειτουργία της υγειονομικής δομής.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.