Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει ήδη ανακοινώσει ότι κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στην Εύβοια και αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα. Κλειστοί θα είναι επίσης και όλοι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί της Εύβοιας, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διεξαγωγή των μαθημάτων στα σχολεία θα γίνει διαδικτυακά μέσω webex.

Κρήτη – Ρέθυμνο
Κλειστά θα είναι την Τρίτη και τα σχολεία του Δήμου Αμαρίου.

Φθιώτιδα

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Φθιώτιδα και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Σάμος

Όλα τα σχολεία στη Σάμο θα μείνουν κλειστά αύριο Τρίτη (07/02), με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Σάμου.

Εύβοια

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας εξετάζει το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα σχολεία του νησιού και την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου.

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» επελαύνει κρατώντας, μεταξύ άλλων, κλειστά και τα σχολεία. Αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού το επόμενο 24ωρο, με χιόνια και παγετό.

Σύμφωνα με το νέο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, φαίνεται ότι τελικά θα χιονίσει και την Τρίτη (07.02.2023) στην Αττική, κάτι που θα κρίνει αν θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στο Λεκανοπέδιο. Προς το παρόν δεν έχει εκδοθεί απόφαση για τα κλειστά σχολεία και τους δήμους της Αττικής, όπου οι μαθητές θα συνεχίσουν γι’ άλλη μία ημέρα την τηλεκπαίδευση.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, εξήγησε το πρωί της Δευτέρας (06.02.2023) ότι όλα θα κριθούν από την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες και τις προγνώσεις των μετεωρολόγων. Σε κάθε περίπτωση, ενημέρωσε ότι θα γίνει νέα σύσκεψη με τους δημάρχους και προς το απόγευμα θα έχουμε τις νέες ανακοινώσεις για αύριο, Τρίτη, 7 του μήνα.

Πάντως, σχεδόν βέβαιο είναι ότι δεν θα ανοίξουν οι σχολικές μονάδες στα βόρεια προάστια.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.