ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ : Νέο θαύμα του Αγίοθ Ιούδα του Θαδδαίου στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Ονομάζομαι Ιωάννης και στις 13 Σεπτεμβρίου 2019 έκανα υπέρηχο στη χολή και μου βρήκαν 4 πετρες . Στις 24 Αυγούστου μου βρήκαν 3 πέτρες.

Αποφάσισα να διαβάσω την προσευχή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και παρακαλούσα τον Τίμιο Σταυρό και σήμερα το απόγευμα, 15 Ιουνίου του 2020 έκανα υπέρηχο και μου βρήκαν μια πέτρα.

Το μηχάνημα το πήγαινε πάνω κάτω για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί.

Η πέτρα αυτή δεν ήταν επικίνδυνη και προς το παρόν γλίτωσα το χειρουργείο.

Προσευχή Θαδδαίου

Αγιώτατε Απόστολε, Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, πιστέ υπηρέτη και φίλε του Ιησού, η Ορθοδοξία, σ’ όλον τον κόσμο σε τιμά και σε επικαλείτε ως Προστάτη των απελπισμένων υποθέσεων, αυτών για τις οποίες έχει χαθεί κάθε ελπίδα.

Προσευχήσου για μένα. Είμαι τόσο απελπισμένος/η και μόνος/η. Σε ικετεύω κάνε χρήση αυτής της ιδιαίτερης Χάρης που σου έχει δοθεί, να φέρνεις ορατή και γρήγορη βοήθεια όπου δεν υπάρχει καμμία σχεδόν ελπίδα βοηθείας.

Βοήθησέ με τούτη την ώρα της ανάγκης, για να μπορέσω να λάβω την παρηγοριά και την βοήθεια της Αγίας Τριάδος, σ’ όλες μου τις ανάγκες, δοκιμασίες, και βάσανα – (εδώ εκφράζετε το αίτημα της προσευχής Αγίου Ιούδα Θαδδαίου) – και να μπορώ να υμνώ τον Χριστό μαζί με σένα και με όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

Υπόσχομαι, ω ευλογημένε Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, να ενθυμούμαι πάντοτε αυτή τη μεγάλη Χάρη. Να σε τιμώ πάντοτε, ιδιαίτερα ως τον πιο δυνατό προστάτη μου, και μ’ ευγνωμοσύνη να ενθαρρύνω την ευλάβεια προς εσένα, ΑΜΗΝ.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.