Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος προφητείες: «Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω.»

«Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε.
Απόσπασμα από το βιβλίο: Τόμος B΄ – Έκδοση 2η Βελτιωμένη και Επηυξημένη “Μαρτυρίες Προσκυνητών” Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Σελ. 384 – 385

«Πίσω από την Αλβανία θα κρύβεται η Γερμανία με την Τουρκία.
Θα ανοιχτεί πόλεμος μεταξύ Αλβανίας – Κοσόβου- Σερβίας – Σκοπίων. Αυτός ο πόλεμος ετοιμάζεται εδώ και χρόνια.

Ο Γ’ ΠΠ Θα ξεκινήσει από ένα πολύ μικρό κράτος, προφήτευσε ο Άγιος Πατροκοσμάς.
Η Γερμανία θα μπει στον πόλεμο στο πλευρό της Αλβανίας, ενώ η Ρωσία θα βοηθήσει την Σερβία η οποία είναι και η μόνη σύμμαχος της στην περιοχή. (Για κάποιους όσο παράλογα συνέβησαν στην Αυστραλία με τον Σέρβο τενίστα Τζόκοβιτς δεν είναι καθόλου άσχετα με την παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα).

Η Γερμανία, θα παραδώσει τον Φεβρουάριο στην Ουκρανία, επίκεντρο της κρίσης μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας, “ένα νοσοκομείο εκστρατείας”, όπως ανακοίνωσε η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Κριστίνε Λάμπρεχτ σε συνέντευξή της στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας Die Welt.

Όσο εμείς κοιμόμαστε με τα τσαρούχια, όπως έλεγε ο Άγιος Παΐσιος, τα γεγονότα τρέχουν. Επίσης θα πρέπει να έχουμε το νου μας και στη Βουλγαρία, καθώς ήδη ακούγονται φωνές, πως αν ξεκινήσουν οι εχθροπραξίες οι Βούλγαροι θα κατέβουν προς τη Μακεδονία!

Σε κάθε περίπτωση οι Ρώσοι είναι έτοιμοι, για να κτυπήσουν ξαφνικά την Τουρκία! Όπως έχουμε γράψει και παλιότερα στην στρατιωτική άσκηση της Ρωσίας Καύκασος 2012, που είναι και η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, προσομοίωσαν την εισβολή στην Τουρκία, με 3.000 υπερσύγχρονα άρματα, μέσω της Γεωργίας!

Αυτό θα γίνει όταν οι Τούρκοι κινηθούν αρχικά εναντίον της Ελλάδας, ενώ θα κλείσουν τα στενά για τους Ρώσους, επιτρέποντας να περάσουν απ’ αυτά αμερικανικά πλοία, και αεροσκάφη πάνω από τον εναέριο χώρο της Τουρκίας. Τότε θα γίνουν και οι πρώτες αερομαχίες μεταξύ Ρώσων και Αμερικανών πάνω από τη Μαύρη θάλασσα, όπως μας έχει ενημερώσει ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός.

Οι Ρώσοι θα νικήσουν συντριπτικά και θα μπουν ως απελευθερωτές στην Ουκρανία.
Ο πόλεμος από τα Βαλκάνια θα μετατοπιστεί στην Τουρκία (στην Κωνσταντινούπολη), εκεί παιδί μου θα γίνει το μεγάλο κακό!! είπε μια Αγία ψυχή….

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Πάλι κουβά

Πάλι κουβά πήρε ο άγιος. Πιο ψεύτης προφήτης, πεθαίνεις.