Το διήμερο 26 και 27 Δεκεμβρίου 2019 εόρτασε τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Κ.κ. Στέφανος, όπως μας πληροφορεί η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Το απόγευμα της Πέμπτης (26/12) τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός στον ιερόενοριακό Ναό Αγίας Ειρήνης Καβάλας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιεροθέου, Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος και του επιχωρίου Μητροπολίτου κ. Στεφάνου.

Τα Ονομαστήρια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Φιλίππων Στεφάνου

Τα Ονομαστήρια Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Φιλίππων Στεφάνου

Ονομαστήρια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Φιλίππων Στεφάνου

Ονομαστήρια Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Φιλίππων Στεφάνου

Το πρωί της Παρασκευής (27/12) τελέσθηκε πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Καβάλας, προεξάρχοντος του εορτάζοντος Μητροπολίτου Φιλίππων κ. Στεφάνου και συνιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Βρυούλων κ. Παντελεήμονος, Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.Παντελεήμονος, Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θερμών κ. Δημητρίου, ενώ στο ιερό Βήμα παρεστάθη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων.

Ονομαστήρια Μητροπολίτου Φιλίππων Στεφάνου

Ονομαστήρια Φιλίππων Στεφάνου

Ονομαστήρια Μητροπολίτου Φιλίππων Στεφάνου

Ονομαστήρια Μητροπολίτου Φιλίππων Στεφάνου

Ονομαστήρια Μητροπολίτου Φιλίππων Στεφάνου 2019

Άγιος Στέφανος Ονομαστήρια Μητροπολίτου Φιλίππων

Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος δέχθηκε τις ευχές του ιερού Κλήρου,των εκπροσώπων των Αρχών και των Φορέων της Πόλεως και των πιστών του χριστεπωνύμου Πληρώματος της τοπικής εκκλησίας στην αίθουσα δεξιώσεων του ιερού Ναού.

Άγιος Στέφανος Ονομαστήρια Φιλίππων

«Στεφάνου του Σεβασμιωτάτου και θεοπροβλήτου Μητροπολίτου της αγιωτάτης Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, υπερτίμου και εξάρχου ανατολικής Μακεδονίας, είησαν πολλά και ευλογημένα τα έτη».

Άγιος Στέφανος Ονομαστήρια Μητροπολίτου Φιλίππων 2019

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τις Ιερές Μητροπόλεις από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.