Η Α.Θ.Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση.

Τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μ. Βρετανίας κ. Νικήτα, ο οποίος τον ενημέρωσε για θέματα της εκκλησιαστικής Επαρχίας του.

– Τον Σεβ. Μητροπολίτη Σηλυβρίας κ. Μάξιμο, Επόπτη της Περιφερείας Υψωμαθείων, συνοδευόμενο από τον Αιδεσιμ. Πρεσβ. κ. Κωνσταντίνο Τζανμπεζντή, Ιερατικώς Προϊσταμενεύοντα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου της Κοινότητας Τοπκαπί, υποβαλόντας την παράκληση προς τον Πατριάρχη να χοροστατήσει σε αυτόν, στις 13 Σεπτεμβρίου, κατά τον Μ. Εσπερινό της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού κατά αρχαίον έθος.

– Τον Ελλογιμ. κ. Recep Çömlekçi, Υποδιευθυντή του Μουσείου Τουρκικής και Ισλαμικής Τέχνης (Türk ve İslam Eserleri Müzesi).

– Τον Μουσικολ. κ. Ευάγγελο Σ. Κίσσα, τον οποίο ο Πατριάρχης ευλόγησε και συνεχάρη πατρικώς για τον διορισμό του στη θέση του παραδομεστίκου στα Πατριαρχικά αναλόγια.

– Τον Εντιμ. κ. Πέτρο Βεριόπουλο, οικονόμο των Πατριαρχείων, με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Μελίσα Κούρτογλου, τους οποίους ο Πατριάρχης συνεχάρη και ευλόγησε για τον πρόσφατο γάμο τους.

– Τον Εντιμ. κ. Ευστάθιο Ιωαννίδη, Αστυνομικό υπηρετούντα στο Γεν. Προξενείο της Ελλάδος στην Πόλη, με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Θεοφανώ Βάνη και τον υιόν τους Κωνσταντίνο.

– Τον Εντιμ. κ. Akkan Suver, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ιδρύματος Marmara Grubu, συνοδευόμενο από συνεργάτες του.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.