Εσπερινός επί τη μνήμη του Αγίου Παύλου τελείται αυτή την ώρα στην Κόρινθο, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ενώ έγινε η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Παραμυθίας.

Σε ανακοίνωση της Μητρόπολης σημειώνεται: «Με κάθε επισημότητα, πριν από λίγο, πραγματοποιήθηκε από τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Διονύσιο, τον Κλήρο και τον Λαό της Ι. Μητροπόλεως μας στα προπύλαια του Καθεδρικού Ι. Ναού του Απ. Παύλου στην Κόρινθο, η υποδοχή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου β΄ και των Σεβ. Συνοδικών Αρχιερέων ως και των λοιπών προσκεκλημένων του Σεβ. Μητροπολίτου μας Σεβ. Ιεραρχών, οι οποίοι προσήλθαν για να λαμπρύνουν με την παρουσία τους τις Εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Απ. Παύλου με την επωνυμία «ΙΑ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2017».

Ευθύς μετά την έλευση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου και των αγ. Συνοδικών ακολούθησε η υποδοχή, του αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Παραμυθίας, εκ της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μεγίστης Μονής του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, την οποία και προσεκόμισε ο Καθηγούμενος Αυτής Πανοσ. Αρχιμ. κ. Εφραίμ μετά της τιμίας συνοδείας του, προκειμένου να παραμείνει εσαεί προς αγιασμό του Χριστεπώνυμου πληρώματος της Ι. Μητροπόλεως μας».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.