Συναγερμός στην αστυνομία που έσπευσε στο Tops Markets – Αναφορές για τουλάχιστον εννέα άτομα που έχουν δεχθεί πυροβολισμούς - Ο δράστης φέρεται ότι έκανε livestream την ώρα της επίθεσης.

Πολλαπλοί πυροβολισμοί σημειώθηκαν στα Tops Markets στην οδό Τζέφερσον στο Μπάφαλο, σύμφωνα με αναφορές ατόμων που βρίσκονται εκεί. Στέλεχος της κομητείας ανέφερε ότι η αστυνομία βρίσκεται ήδη στο σημείο και κάλεσε τους πολίτες να σπεύσουν στο σημείο.

Βίντεο και φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο twitter δείχνουν ότι η αστυνομία έβαλε χειροπέδες σε έναν ύποπτο, ενώ 9 άτομα φέρεται ότι έχουν δεχθεί πυροβολισμούς. Μάλιστα αναφέρεται ότι οι επτά πυροβολήθηκαν στο κεφάλι, ενώ δύο φέρεται να έχουν πεθάνει.

Το περιστατικό ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν αξιωματικοί της αστυνομίας κλήθηκαν στο Tops Markets στο 1275 Jefferson Avenue. Όταν έφτασαν στο σημείο, μαζί και με άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της πολιτείας της Νέας Υόρκης, βρήκαν αρκετά θύματα στο έδαφος έξω από το σούπερ μάρκετ και άλλα μέσα στο κατάστημα.

Ο δράστης φέρεται ότι έκανε livestream την ώρα της επίθεσης.

Η κυβερνήτης της πολιτείας δήλωσε ότι παρακολουθεί στενά το περιστατικό και ζήτησε από όσους βρίσκονται στο Μπάφαλο να αποφεύγουν την περιοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών και των τοπικών αξιωματούχων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.