Τα παραδοσιακά Τηνιακά κάλαντα παιάνισε για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεο Β’ η Φιλαρμονική του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου από τον αύλειο χώρο του Ιερού Ιδρύματος μέσω διαδικτυακής σύνδεσης.

Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τον Αρχιμουσικό κ. Νικόλαο Γιαννίτση και τα μέλη της Φιλαρμονικής του ΠΙΙΕΤ και ευχαρίστησε για την καλλιτεχνική και πνευματική προσφορά τους τόσο στην ιερά νήσο Τήνο όσο και σε όσες εκδηλώσεις και εμφανίσεις έχουν εκπροσωπήσει, πάντοτε με επιτυχία, την Ιερά Μητρόπολη.

Ευχήθηκε στον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Γεώργιο Φανερό και τους συνεργάτες του Κληρικούς, τον Πανοσιολ. Ιεροκήρυκα π. Ιάκωβο Σέττα, τους Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. π. Μάρκο Φώσκολο, π. Ιάκωβο Φώσκολο και π. Νικόλαο Μαραγκό, και τους Διακόνους π. Ιωάννη Βιδάλη και π. Γεώργιο Σταμάτη, στο μέλος της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ κ. Ευ. Καλογήρου και λαϊκούς κ. Στυλιανό Κοντακιώτη, κ. Λουκά Τριανταφυλλόπουλο, κ. Γεώργιο Πολυκανδρίτη, κ. Μιχαήλ Παναγιωτίδη, κ. Κων/νο Κουσουνάδη, κ. Μηνά Ακεψιμαΐδη και όλους τους διακονητές και εργαζομένους καθώς και σε όλους τους προσκυνητές χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και προκοπή προσωπική και οικογενειακή και ευτυχισμένο και ειρηνικό το νέο έτος 2023.

Αμέσως μετά η Φιλαρμονική παιάνισε τα κάλαντα στο Λιμεναρχείο Τήνου, στο Αστυνομικό Τμήμα Τήνου, Στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τήνου, και ακολούθως μετέβησαν στην είσοδο των οχηματαγωγών “SUPERFERRY” της εταιρείας GOLDEN STAR FERRIES και “BLUE STAR PAROS” της εταιρείας BLUE STAR FERRIES όπου παρουσία των Πλοιάρχων, των Αξιωματικών και των πληρωμάτων και των επιβατών παιάνισαν και εκεί τα τοπικά κάλαντα.

Στη συνέχεια, κατά το τοπικό έθος, η Φιλαρμονική παιάνισε τα κάλαντα στην αγορά και στους δρόμους της πόλεως λαμβάνοντας την ευχαρίστηση και τις ευχές όλων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.