ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Συγκλονιστικές στιγμές βίωσαν σημερα οι πιστοί στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Γονατιστός ο π Δημήτριος μίλησε για το όραμα που είχε πως σύντομα θα έλθει εικόνα της Παναγίας στον Ιερό Ναό από οικογένεια.

ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΘΑΔΔΑΙΟΣ: Νέο συγκλονιστικό θαύμα στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού. Δείτε τι ανέφερε ο π Δημήτριος κατά τον Εσπερινό του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου.

Ο π Δημήτριος διάβασε ένα γράμμα γυναίκας που ανέφερε :

Είχα σοβαρή πάθηση στο μάτι μου, ο σύζυγός μου μου έφερε μια μέρα την θαυματουργή προσευχή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου .

Έπειτα από λίγες ημέρες πήγα στον οφθαλμίατρο που προς έκπληξή μου με διαβεβαίωσε πως είχε πλήρως θεραπευθεί το μάτι μου.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο.

Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες.

Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Διαβάστε τη συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Θεόδωρος 3 χρόνια πριν

    Καλημέρα σας, είναι απαράδεκτο να συνεχίζεται όλοι αυτό με την προσευχή και τα θαύματα από την στιγμή που επίσκοποι της Ορθόδοξης ελληνικής εκκλησίας έχουν τονίσει την πλάνη γύρω από την προσευχή αυτή.
    Θα πρότεινα να εξετάσετε σοβαρά το θέμα και να μην γίνονται διαρκώς αναρτήσεις που δημιουργούν πλάνη στον κόσμο.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.