ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ: Τι θα γίνει με την προκήρυξη 2Κ Του ΑΣΕΠ, ποιοι μπορούν να κάνουν αιτήσεις. Ποιες οι εκτιμήσεις για τις βάσεις στις Πανελλήνιες 2019 και πότε θα πραγματοποιηθούν τελικώς οι πληρωμές για ΟΠΕΚΑ Α21 επίδομα παιδιού και ενοικίου.

Ξεκινούν οι πληρωμές για ΟΠΕΚΑ Α21, επίδομα παιδιού.

ΑΣΕΠ 2Κ/2019: Πίνακες με τα ονόματα

Η δημοσιοποίηση των ονομάτων αναμένεται να γίνει περί το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ή αρχές της επόμενης. Ο λόγος είναι αποκλειστικά η πρόθεση του ΑΣΕΠ να κλείσει ο κύκλος των διακοπών.

ΑΣΕΠ προκήρυξη 2Κ/2019: Αμέσως μετά την παραλαβή των φακέλων το ΑΣΕΠ θα αρχίσει τους ελέγχους προκειμένου να εκδώσει τα προσωρινά αποτελέσματα.

Εάν για κάποιες ειδικότητες χρειαστούν περισσότεροι φάκελοι από αυτούς που είχε αρχικά ειδοποιήσει τότε το ΑΣΕΠ θα ενημέρωσει και άλλους υποψήφιους με νεώτερη ανακοίνωση.

ΑΣΕΠ προκήρυξη 2Κ/2019: Ο αριθμός των υποψηφίων, που θα κληθούν να στείλουν δικαιολογητικά, θα προκύψει ανά ειδικότητα και από την εκτίμηση της Ανεξάρτητης Αρχής για την δυσκολία εύρεσης ορθών αιτήσεων.

ΑΣΕΠ προκήρυξη 2Κ/2019: Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για μία ειδικότητα μπορεί να ζητούν διπλάσιοι φάκελοι από τον αριθμό των θέσεων, ενώ για μια άλλη μπορεί να ζητηθούν 3πλάσιοι ή 4πλάσιοι φάκελοι.

ΑΣΕΠ προκήρυξη 2Κ/2019: Σε κάθε περίπτωση εκτιμάται ότι θα ζητηθεί τουλάχιστον 3πλάσιος αριθμός δικαιολογητικών από τον αριθμό των θέσεων.

ΑΣΕΠ προκήρυξη 2Κ/2019: Όσοι ενημερωθούν, μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, θα πρέπει να αποστείλουν -εντός 10 ημερών- τον πλήρη φάκελο των δικαιολογητικών τους, προκειμένου να ξεκινήσουν οι έλεγχοι.

Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για τις βάσεις στις Πανελλήνιες 2019.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.