Λάβαμε αυτή την επιστολή στις 9 Δεκέμβρη από την κυρία Μεταξία Παναγιωτοπούλου από τη Μεσσήνη. Μαζί με το mail υπήρχαν και στοιχεία του νοσοκομείου και της νόσου από την οποία πάσχει το παιδί. Η επιστολή της μας συγκλόνισε μίλησε στις καρδιές μας. Της ευχόμαστε ολόψυχα να πάνε όλα κατ ευχήν και να έχει μια ευτυχισμένη ζωή με το παιδάκι της.

”Παναγία μου, μητέρα φιλεύσπλαχνη, εσύ που είσαι δίπλα μας, εσύ που γέννησες την Αγάπη, τον ίδιο το Χριστό, εσύ που είσαι το καταφύγιο και ο φάρος όλων των ανθρώπων, εσύ που κάνεις το δάκρυ μας Ελπίδα.

Δέξου την προσευχή μου.

Μητέρα του κόσμου, Μητέρα της ζωής, του σύμπαντος, Μητέρα μου, σε σένα έρχομαι τούτη τη δύσκολη ώρα.

Στέκομαι μπροστά σου και σε εκλιπαρώ να με ακούσεις.

Κρατώ το χέρι του μονάκριβου παιδιού μου στο ”πέτρινο” κρεβάτι του νοσοκομείου.

Είναι άρρωστο βαριά, λίγες οι ελπίδες που μας δίνουν οι γιατροί.

Αφόρητος ο πόνος δεν τον χωρούν οι ωκεανοί, λυγίζει η ψυχή, κρατιέται χέρι-χέρι με την απόγνωση. Είσαι η μόνη Ελπίδα μου.

Εσύ Παναγιά μου ”Παυσολύπη” μπορείς να κάνεις τη λύπη και τον πόνο χαρά γιατί εσύ γέννησες τη χαρά στον κόσμο.

Το παιδί μου στα χέρια Σου ”Παρθένα”, ”Πονολύτρια”, ”Προστάτρια”, Γιάτρισσα του πόνου, εσύ ”Ολβιόδωρη” μπορείς να κάνεις τη δυστυχία μου ευτυχία.

Το παιδί μου παιδί σου. Χάρισέ του την υγειά του Μητέρα του σύμπαντος, δώστου τη χάρη με τη Μεγαλοσύνη Σου.

Εσύ που είσαι η ”Χαρά των Πάντων” δώσε σε μένα τη βαριόμοιρη τη χαρά να δω το παιδί μου γερό, να περπατάει, να παίζει, να ονειρεύεται.

Δώσε του τη χάρη να περπατάει στην επίγεια Βασιλεία Σου.

Άσε το δάκρυ Σου να πέσει επάνω του Μητέρα και θα ιαθεί.

”Παυσολύπη”, Παρθένα, Μητέρα βοήθα με την αμαρτωλή σώζοντας το παιδί μου.”

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (2)
 1. Κωνσταντίνος 6 χρόνια πριν

  Θα ήθελα πολύ να μάθω εάν η Παναγία μας ανταποκριθηκε στην παράκληση της πονεμενης μάνας καθώς και εγώ βρέθηκα σε παρομια κατάσταση το 1982 και με θαύμα του Αγίου Πορφυριου είμαι πολύ καλά.

  ΑπάντησηΆκυρο
 2. Στέλιος Μ 6 χρόνια πριν

  Αγαπητή Μεταξία,

  στις 20 Ιουλίου 2016, ανήμερα του Προφήτη Ηλία, το παδί μου, 17 μηνών, επεσε με το κεφάλι απο υφος περίπου 6,5 μετρων… βαργες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατεστραμένο το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου, διασωληνώθηκε στην εντατική του παίδων Αγια Σοφία, με τους γιατρούς να μιλάνε για ανύπαρκτες πιθανότητες ζωής ή στη καλύτετη με μόνιμη παράλυση……

  Ηταν 13 ολοκληρες ατελείωτες μερες σε καταστολή..Δεν θυμαμαι ποτε το χρονο να περνάει τοσο αργά και τόσο βασανιστικά….. Ποτε δεν ημουν το “παραδειγμα” πίστης, αν και πάντα ακομα και σήμερα στα 40 μου, απλά πρωί//βράδυ προσεύχομαι για την υγεία της οικογένειας μου….. κι όμως σήμερα, 1,5 χρόνο μετά,βλεποντας τη μικρή, μονο να εχει μια μικρή υπερέκταση στο ποδι καθώς περπατάει, να ειναι πανεξυπνη, να κινείται κανονικάτοτα, να μην διαφέρει ιδιαίτερα απο αλλα παιδάκια, ειδικα αν δεν γνωρίζεις τι εχει περάσει δεν μπορείς καν να το φανταστείς….. ειμαι απολυτα βεβαιως, οτι η Μητερα μας, και προσευχες ολου του κοσμου εκαναν απλα και μονο ενα θαυμα!!

  καθε πρωί, κανω το σταυρό μου και ευχαριστώ τη Μητερα και οσους συνέβλαν σε αυτό το σύγχρονο θαύμα!!!!!

  Ειμαι σίγουρος οτι και εσενα η Μητερα ολων μας θα σε βοηθήσει! μη χανεις την Ελπίδα και τη Πίστη σου και ευχομαι καποια στιγμή, εστω απο εδω να μαθουμε όλοι για ενα ακομα θαυμα! αυτο του δικού σου παιδίου!

  Ελπίζω αυτό απλα να αναπτερώσει τις ελπίδες σου, γιατι ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
  Προσεύχομαι για το παιδί σου, και ευχομαι και εγώ ολόψυχα να ζήσεις μια ευτιχισμένη και φυσιολογική ζωή με το παιδάκι σου!! η Παναγία να ειναι στο πλευρό του..

  ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.