ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 7μηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Με 57 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδος, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά.

Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 7μηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Νέα δεδομένα για ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία – Αιτήσεις

Μισθωτοί που δεν μπόρεσαν να ανιχνευτούν στο πληροφοριακό σύστημα Εργάνη, αναμένεται να κληθούν από την Πέμπτη 7 μέχρι και τις 14 Μαΐου να υποβάλλουν αιτήσεις για την αποζημίωση των 800 ευρώ.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο σύστημα Εργάνη από τους εργοδότες και στο supportemployees.services.gov.gr από τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα, οι δηλώσεις από τους εργοδότες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν στην Εργάνη από την ερχόμενη Πέμπτη 7/5 έως και την Κυριακή 10/5.

Αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις – δηλώσεις στην πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr από την ερχόμενη Παρασκευή 8/5 έως και την Τρίτη 12/5.

Οι πληρωμές των 800 ευρώ σε αυτή την κατηγορία εργαζόμενων θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 14/5 έως και την Παρασκευή 15/5.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Αιτήσεις δικαιούνται να υποβάλλουν επίσης, εργαζόμενοι, οι οποίοι παρέχουν εργασία στην Ελλάδα, υπάγονται υποχρεωτικά στην ασφάλιση του e- ΕΦΚΑ, ασκούν ένα από τα επαγγέλματα του παρακάτω πίνακα και έλαβαν το ειδικό εποχικό βοήθημα του ΟΑΕΔ κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου 2019 – Νοεμβρίου 2019.

Τσαντίρης Νίκος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.