ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 2019: Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης 2019, με δυσκολίες μιας και παρατηρούνται προβλήματα παρά τη σχετική ενημέρωση για την ομαλή λειτουργία της πλατφόρμας και τις διαβεβαιώσεις στους δικαιούχους ότι μπορούν με ασφάλεια να εισέλθουν και να καταθέσουν την αίτηση τους. Φέτος αναμένεται να λάβουν το επίδομα θέρμανσης 2019 περισσότερες οικογένειες και θα είναι ενισχυμένο.

Προβλήματα παρουσιάζει από το πρωί η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης 2019 με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι πολλές φορές να αδυνατούν να εισέλθουν.

Επίδομα θέρμανσης 2019 – Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι

Τη σωστή αναγραφή του αριθμού παροχής της Δ.Ε.Η. ή του κοινόχρηστου αριθμού παροχής, αν πρόκειται για πολυκατοικία.

Τη σωστή αναγραφή του Α.Φ.Μ. σας ή του Α.Φ.Μ. διαχειριστή-εκπροσώπου αν πρόκειται για πολυκατοικία ή του Α.Φ.Μ. της πολυκατοικίας εφόσον έχει δηλωθεί από το διαχειριστή.

Χορηγείται επίδομα θέρμανσης  2019 σε φυσικά πρόσωπα άγαμα ή έγγαμα ή σε κατάσταση χηρείας ή σε πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ή εν διαστάσει ή διαζευγμένα, τα οποία για τη θέρμανσή τους καταναλώνουν πετρέλαιο εσωτερικής καύσης θέρμανσης και πληρούν τα κριτήρια του άρθρου 2 της παρούσας.

Ειδικά, για τους έγγαμους ή τα πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, δικαιούχος είναι ο υπόχρεος σε υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος κατά το άρθρο 67 του ν. 4172/2013, ή ένας εκ των δύο σε περίπτωση υποβολής χωριστής δήλωσης.

Το επίδομα θέρμανσης 2019, χορηγείται στα ως άνω φυσικά πρόσωπα, για την κατανάλωση πετρελαίου εσωτερικής καύσης θέρμανσης, για τα ακίνητα που χρησιμοποιούν ως κύρια κατοικία κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης, είτε αυτά μισθώνονται είτε είναι δωρεάν παραχωρούμενα ή ιδιοκατοικούνται.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.