ΑΣΕΠ 8Κ/2018: Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ και μέχρι πότε κατατίθενται οι αιτήσεις για το κοινωνικό τιμολόγιο. Εκδόθηκαν προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 8Κ/2018 του ΑΣΕΠ.

Σήμερα εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/20-6-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΑΣΕΠ 8Κ αποτελέσματα 2018: Την πρόθεση του υπουργείου Εργασίας να επανεκκινήσει τις διαδικασίες πρόσληψης μονίμων υπαλλήλων στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, μέσω ΑΣΕΠ, κατέγραψε με δηλώσεις της η αρμόδια υφυπουργός κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόθεση για έκδοση σχετικής προκήρυξης είχε στα σκαριά και η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπ. Εργασίας

Στις 10 Ιουνίου, λίγο πριν την κυβερνητική αλλαγή και το «πάγωμα» προσλήψεων, προκηρύχθηκαν οι ειδικές θέσεις του ν. 2643/1998 για την πρόσληψη 341 μονίμων στα ΚΚΠ της χώρας

ΑΣΕΠ 8Κ αποτελέσματα 2018: Το αμέσως προσεχές διάστημα θα διευκρινιστεί αν σχετική προκήρυξη θα έχει τα ίδια «χαρακτηριστικά» ή θα ενεργοποιηθούν τροποποιήσεις στα κριτήρια του διαγωνισμού.

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 2 Αυγούστου 2019 έως και την πάροδο της 12ης Αυγούστου 2019, ημέρας Δευτέρας.

ΑΣΕΠ 8Κ αποτελέσματα 2018: Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

Αιτήσεις για κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.