«Ανοίξτε την καρδιά σας στην εκκλησία και όχι στα κινητά τηλέφωνα» επεσήμανε στους πιστούς ο εψηφισμένος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας που τέλεσε την Κυριακή 6 Ιουνίου, στην Αγία Τριάδα στο Ντάνι Όστρογκ.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην εξάρτηση που παρατηρείται να έχουν οι άνθρωποι στην εποχή μας με τα κινητά τηλέφωνα και τις εφαρμογές που υπάρχουν σε αυτά. Ιδιαίτερα σχολίασε το γεγονός πως αυτή η εξάρτηση φαίνεται και κατά τη διάρκεια τέλεσης των ιερών ακολουθιών και της Θείας Λειτουργίας.

«Είναι ευλογημένο μια κάμερα διακριτικά να μεταδίδει τη Θεία Λειτουργία. Αλλά συχνά παρατηρείται το φαινόμενο πολλοί άνθρωποι να βιντεοσκοπούν και να ηχογραφούν όλα όσα γίνονται στη Θεία Λειτουργία. Αυτό δεν βοηθά στο να μετέχουμε στη Θεία Λειτουργία. Πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται και φεύγουν όταν βλέπουν τέτοιες ενέργειες. Για αυτό θα πρέπει να ανοίξουμε τις καρδιές μας και όχι τα κινητά τηλέφωνα», σημείωσε.

«Όταν έρχεστε στην Εκκλησία αφήστε το τηλέφωνο στο αυτοκίνητό σας ή απενεργοποιήστε το και βάλτε το στην τσέπη», κατέληξε.

ope

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.