Επί τη εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, πανηγυρίζει την Κυριακή 08/11 η Ιερά Μονή Ταξιάρχου Μιχαήλ του Πανορμίτου στη νήσο Σύμη. Το Σάββατο 07/11 το απόγευμα θα ψαλεί ο πανηγυρικός εσπερινός και την Κυριακή 08/11 το πρωί θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία. Ο πανηγυρικός εσπερινός και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία θα μεταδοθούν απευθείας από την ‘Πειραϊκή Εκκλησία’.

Εορτάζει, επίσης, το φερώνυμο ιερό παρεκκλήσιο που βρίσκεται στον Ιερό Ναό Παναγίας ‘Ρόδον το Αμάραντον’ Χατζηκυριακείου με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Το Σάββατο 07/11 στις 18:00 θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός. Στις 19:00 θα ψαλεί Ιερά Παράκληση και στις 19:30 -22:30 θα τελεσθούν ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Την Κυριακή 08/11 το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στον κυρίως Ναό και στο παρεκκλήσιο. Στις 18:00 θα ψαλούν ο Εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου Νεκταρίου.

Την Δευτέρα 09/11 το πρωί, θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου.

Πανηγυρικά θα τιμηθεί η εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Ιερό Ναό Αγίου Νείλου Πειραιώς. Το Σάββατο 07/11 στις 17:30 θα ψαλεί Μέγας Εσπερινός και στη συνέχεια θα ψαλόύν οι Χαιρετισμοί στον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Την Κυριακή 08/11 το πρωί θα τελεσθούν δύο Θείες λειτουργίες, στις 06:40 και στις 10:10. Στις 17:00 θα ψαλούν μεθέορτος εσπερινός και η Παράκληση στον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Η Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ, Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων από τον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιο Μισσό.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.