ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΟΑΕΔ: Η έναρξη και η ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων θα γίνει εντός Μαΐου. Πότε και πως θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – Οι ενδιαφερόμενοι για την 3Κ/2020 οφείλουν να γνωρίζουν:

Οι θέσεις μονίμων κατανέμονται σε πολλές περιοχές της χώρας

Γίνονται δεκτά 276 πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ και απολυτήρια – διπλώματα ΔΕ
Η προκήρυξη δεν προβλέπει ειδική εμπειρία

Όλοι οι υποψήφιοι κερδίζουν στο μέγιστο 588 μόρια από την εμπειρία, δηλαδή 7 μόρια ανά μήνα (έως 84 μήνες)
Οι αιτήσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στον κόμβο του ΑΣΕΠ

Φακέλους με δικαιολογητικά θα αποστείλουν οι υποψήφιοι που προηγούνται στον πίνακα κατάταξης με βάση τα δηλωθέντα, σε αριθμό που θα καθορίσει το ΑΣΕΠ

Μόνιμη θέση στο Δημόσιο μπορούν να διεκδικήσουν κάτοχοι 276 διαφοερικών τίτλων σπουδών, μέσω της προκήρυξης 3Κ/2020.

Ο νέος διαγωνισμός αφορά στην πρόσληψη 187 μονίμων υπαλλήλων στις υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΟΑΕΔ: Κοινωνικός Τουρισμός – σκέψεις για τριπλασιασμό των κονδυλίων

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προκειμένου να ενισχυθεί η «βαριά βιομηχανία» της χώρας, εξετάζει τον τριπλασιασμό των κονδυλίων για Κοινωνικό Τουρισμό, ενώ οι ωφελούμενοι από 140.000 πέρυσι αναμένεται να φτάσουν τους 400.000.

Στόχος είναι να δοθούν κίνητρα κι ελαφρύνσεις για να πάει ο Έλληνας διακοπές και να τονώσει τον πληγωμένο τουρισμό, που θα δοκιμαστεί όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια.

Σ’ αυτό το πλαίσιο Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προκειμένου να ενισχυθεί η «βαριά βιομηχανία» της χώρας, εξετάζει τον τριπλασιασμό των κονδυλίων για Κοινωνικό Τουρισμό, ενώ οι ωφελούμενοι από 140.000 πέρυσι αναμένεται να φτάσουν τους 400.000.

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ– ΟΑΕΔ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ: Οι λογαριασμοί των δικαιούχων πιστώνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών

Ο ΟΑΕΔ από τους 25.000 έχει στείλει σχεδόν στους 15.000 email, καθώς γι αυτούς είχε κάποιο στοιχείο επικοινωνίας, για να τους ενημερώσει ότι είναι δικαιούχοι και ότι πρέπει να κάνουν την αίτηση για να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους.

Ωστόσο για τους υπόλοιπους 10.000 δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο για επικοινωνία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους.

Γι αυτό θα πρέπει οι μακροχρόνια άνεργοι να μπουν στην σχετική πλατφόρμα για να δουν αν είναι δικαιούχοι γιατί μπορεί κάποιοι να είναι χωρίς όμως να το γνωρίζουν.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.