ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ : Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων εν καιρώ πανδημίας, έδωσε σήμερα ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Βαγγέλης Ιωαννίδης.

ΕΛΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ : Η εισαγγελική παρέμβαση αφορά ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από παλιό στέλεχος της διοίκησης των ΕΛΤΑ ο οποίος ανάρτησε κείμενο, στο οποίο, θέλοντας να καταδείξει τα ελλιπή μέτρα προστασίας για τους ταχυδρόμους, έγραψε ότι «οι ταχυδρόμοι θα επισκεφθούν από Δευτέρα τους συνταξιούχους στα σπίτια τους για την πληρωμή των συντάξεων και ή θα τους μεταδώσουν τον ιό, ή θα τον κολλήσουν οι ίδιοι για να τον μεταφέρουν σε άλλους συνταξιούχους».

ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ: Όπως είπε η κ. Κεραμέως, δίχως να μπορεί κάποιος να αποκλείσει νέα παράταση στο κλείσιμο των σχολείων, θα γίνει ότι χρειαστεί προκειμένου να μην χαθεί η σχολική χρονιά, ούτε και η ακαδημαϊκή χρονιά για τους φοιτητές.

ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Η κ. Κεραμέως αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή ανταπόκριση που υπάρχει στα προγράμματα εξ αποστάσεως διδασκαλίας, λέγοντας ότι έχουν συνδεθεί σχεδόν όλα τα λύκεια της χώρας, τονίζοντας όμως ότι έτσι δεν μπορεί να αναπληρωθεί η διδασκαλία στην τάξη.

ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Η κ. Κεραμέως αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή ανταπόκριση που υπάρχει στα προγράμματα εξ αποστάσεως διδασκαλίας, λέγοντας ότι έχουν συνδεθεί σχεδόν όλα τα λύκεια της χώρας, τονίζοντας όμως ότι έτσι δεν μπορεί να αναπληρωθεί η διδασκαλία στην τάξη.

ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ: Επέκταση σχολικού έτους, μείωση ύλης και καθυστέρηση στην έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων έχει επί τάπητος το υπουργείο Παιδείας για την αναπλήρωση των διδακτικών ωρών, μετά και την παράταση στο κλείσιμο όλων των σχολείων, όλων των βαθμίδων μέχρι τις 10 Απριλίου, οπότε και αρχίζουν οι διακοπές του Πάσχα, όπως ανακοίνωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η αρμόδια υπουργός, Νίκη Κεραμέως.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.