ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΑΝΑΔΑ

Ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Ιωαννίδης, επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Καναδά κ. Σωτήριο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.
Ο Αρχιεπίσκοπος ξενάγησε τον Ύπατο Αρμοστή κ. Ιωαννίδη σε όλους τους χώρους της Αρχιεπισκοπής και ιδιαίτερα στον Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου, στο υπό κατασκευή Μουσείο Ελληνοκαναδικής Κληρονομιάς, στην Πατριαρχική Θεολογική Ακαδημία Τορόντο και στον τέταρτο όροφο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Αρχιεπισκοπής.

Συνεργασία όλων των Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων του Καναδά

Συζήτησαν τα της προόδου της ελληνικής και κυπριακής ομογένειας στον Καναδά, τις στενές σχέσεις με την Ελλάδα και την Κύπρο. Το θέμα της συζήτησης επικεντρώθηκε στη συνεργασία όλων των Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων στον Καναδά, την ένωση και τη συνεργασία την οποία πρέπει να έχουν για τις συνδιαλλαγές τους με τις κυβερνήσεις του Καναδά. Πρέπει οι ενέργειές τους να είναι συντονισμένες και να υπάρξει ένας κοινός φορέας, ώστε οι κυβερνήσεις να ανταποκρίνονται καλύτερα.

Η συνάντηση και η σύσκεψη ήταν ευχάριστη και δημιουργική. Τέλος αντήλλαξαν δώρα. Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε στον νέο Υπατο Αρμοστή της Κύπρου κ. Γ. Ιωαννίδη η θητεία του στον Καναδά να είναι δημιουργική και ωφέλιμη για όλους και χαρακτηριστικά είπε, ότι η κατάρτισή του και η θετική αντιμετώπιση των καταστάσεων τον κάνει να μην έχει αμφιβολίες γι’αυτό.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.