ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Δοξα να χεις Τιμιε μου Σταυρε- Ο Τιμιος Σταυρος Του Πατρος Δημητριου ευλόγησε πιστούς.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Στη συνέχεια συνεχίζεται επαναλαμβάνοντας το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με» όσες φορές θέλετε.

Μετά πάλι στο τέλος:

Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό.

Προσευχή Θαδδαίου
Αγιώτατε Απόστολε, Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, πιστέ υπηρέτη και φίλε του Ιησού, η Ορθοδοξία, σ’ όλον τον κόσμο σε τιμά και σε επικαλείτε ως Προστάτη των απελπισμένων υποθέσεων, αυτών για τις οποίες έχει χαθεί κάθε ελπίδα.

Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας τα τελευταία 8 χρόνια. Δεν είμαι ανάπηρος, όπως φημολογείται. Έχω κινητικά προβλήματα σε ένα από τα δυο κάτω άκρα και χρησιμοποιώ μπαστούνι για μικρές αποστάσεις. Για πιο μεγάλες έχω καροτσάκι.

Έχω βαθιά πίστη στο Θεό και σκέφτηκα να πάω στον ιερέα Δημήτριο Λουπασάκη στους Αγίους Ισιδώρους να με βοηθήσει με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό. Πήγα την περασμένη Κυριακή 27/3. Περίμενα ώρα και κάποια στιγμή με πλησίασε ο ιερέας και ακούμπησε τα χέρια του στο κεφάλι μου. Δεν είχε το θαυματουργό Σταυρό μαζί του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μετά την ευλογία του ιερέα, σηκώθηκα με δυσκολία. Όμως περπάτησα στη συνέχεια με μεγαλύτερη ευκολία απ’ ότι πριν και είναι αλήθεια ότι ο ιερέας με ενθάρρυνε.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να πω ότι αποθεραπεύθηκα. Η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν εξαφανίστηκε. Αυτή είναι η αλήθεια.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.