Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη:

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Χηλής.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης μας τέλεσε την εις διάκονον χειροτονία του κ. Αθανασίου Γραμμένου εκ Θεσσαλονίκης. Ο νέος διάκονος π. Αθανάσιος έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και θεολογία. Είναι έγγαμος, νυμφευμένος με την εγγονή του συνταξιούχου ιερέως π. Γεωργίου Κομνίδη, και έχουν αποκτήσει δύο τέκνα.

Ο χειροτονούμενος στον χειροτονητήριο λόγο του ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε καθώς και όλους τους συγγενείς και φίλους για την στήριξή τους σε αυτήν την απόφασή του. (Ολόκληρος ο χειροτονητήριος λόγος)

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του προς τον χειροτονούμενο τον καλωσόρισε στην Μητρόπολή μας και του έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες για τη διακονία του.

Πολύς κόσμος κατέκλυσε τον Ναό του Αγίου Γεωργίου για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία και τη χειροτονία του π. Αθανασίου, ανάμεσά τους και κληρικοί και λαϊκοί από τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές, συγγενείς και φίλοι του νέου διακόνου.

Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως: Χειροτονήθηκε ιεροδιάκονος ο π Αθανάσιος Γραμμένος Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως: Χειροτονήθηκε ιεροδιάκονος ο π Αθανάσιος Γραμμένος Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως: Χειροτονήθηκε ιεροδιάκονος ο π Αθανάσιος Γραμμένος Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως: Χειροτονήθηκε ιεροδιάκονος ο π Αθανάσιος Γραμμένος Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως: Χειροτονήθηκε ιεροδιάκονος ο π Αθανάσιος Γραμμένος Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως: Χειροτονήθηκε ιεροδιάκονος ο π Αθανάσιος Γραμμένος

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.