Το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά το πέρας της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας της εορτής του πολιούχου της Αλεξανδρουπόλεως Αγίου Νικολάου, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Το νέο βιβλίο του κ. Παυλόπουλου έχει τίτλο “Από τη Βιομηχανική επανάσταση στην τεχνολογική επανάσταση-στον αστερισμό ενός αβέβαιου μέλλοντος”.

Την εκδήλωση άνοιξε με εναρκτήριο χαιρετισμό ο Δήμαρχος της πόλεως κ. Ζαμπούκης και τον Εξοχώτατο Πρόεδρο προσεφώνησε ο Πρύτανης του Δ.Π.Θ. καθηγητής κ. Πολυχρονίδης.

Το βιβλίο παρουσίασαν η κ. Ζωή Γαβριηλίδου, Καθηγήτρια του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας και Αντιπρύτανις του Δ.Π.Θ., ο κ. Κωνσταντίνος Ρέμελης, Καθηγητής Νομικής του Δ.Π.Θ. και ο κληρικός της Μητροπόλεώς μας αρχιμανδρίτης π. Απόστολος Καβαλιώτης, Διδάκτωρ Επισκέπτης Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Cambridge.

Για το βιβλίο μίλησε και ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ μετά το πέρας της εκδηλώσεως υπέγραψε πολλά βιβλία στους παρευρισκομένους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.