Όπως μας ενημερώνει η Μητρόπολη

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Σταυρίδειο Ίδρυμα περιθάλψεως χρονίως πασχόντων “Ο Άγιος Κυπριανός” η κοπή της πίτας προς τιμήν των τροφίμων και του προσωπικού του Ιδρύματος.

Την κοπή πίτας τέλεσε ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος. Παρόντες ήταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, ο βουλευτής κ. Δημοσχάκης, ο στρατηγός της 12ης Μεραρχίας κ. Κούκκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κουτούζος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Κούκουρας και άλλοι εκπρόσωποι των Αρχών.

Ο Μητροπολίτης μας ευχήθηκε καλή χρονιά στους τροφίμους και στο προσωπικό του Ιδρύματος και μοίρασε τα κομμάτια της πίτας σε όλους τους παρευρισκομένους, ενώ εθελόντριες κυρίες από την ομάδα της “Αγίας Ολυμπιάδος” ψυχαγώγησαν τους τροφίμους με τραγούδια και κάλαντα.

Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως: Κοπή πίτας στο Σταυρίδειο Ίδρυμα Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως: Κοπή πίτας στο Σταυρίδειο Ίδρυμα Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως: Κοπή πίτας στο Σταυρίδειο Ίδρυμα Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως: Κοπή πίτας στο Σταυρίδειο Ίδρυμα

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.