ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μίκης Θεοδωράκης. Οι γιατροί κρίνουν την κατάσταση του 94χρονου Μίκη Θεοδωράκη ελεγχόμενη και είναι καθησυχαστικοί απέναντι στην οικογένειά του

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης μετά από έντονη ταχυκαρδία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, οι γιατροί διέγνωσαν κολπική μαρμαρυγή, η οποία αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή. Παρ’ όλα αυτά, είναι επιφυλακτικοί λόγω του προηγούμενου ιατρικού ιστορικού του, αλλά και της ηλικίας του.

Ωστόσο οι γιατροί κρίνουν την κατάσταση του 94χρονου Μίκη Θεοδωράκη ελεγχόμενη και είναι καθησυχαστικοί απέναντι στην οικογένειά του, που δεν προχώρησε στην έκδοση κάποιου ιατρικού ανακοινωθέντος, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα πάρει εξιτήριο ο μεγάλος δημιουργός.

Ο Μίκης Θεοδωράκης αισθάνθηκε έντονη ταχυκαρδία, με αποτέλεσμα τα παιδιά του, Μαργαρίτα και Γιώργος, να τον μεταφέρουν εσπευσμένα και κάτω από άκρα μυστικότητα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Οι γιατροί διέγνωσαν κολπική μαρμαρυγή, η οποία αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή ωστόσο, σ’υμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές είναι επιφυλακτικοί λόγω του ιατρικού ιστορικού του, αλλά και της ηλικίας του.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE εύχεται καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.