ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ: Ο Αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Γιώργος Καμπάς έλαβε εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο και η διοίκηση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης εξέδωσε Ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με τη νοσηλεία του Αρχηγού Γ.Ε.Σ. αντιστράτηγου Γεωργίου Καμπά το ποίο παραθέτουμε παρακάτω.

Διαβάστε τώρα τι αναφέρει το νοσοκομείο:

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού – ΓΕΣ, Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Καμπάς προσήλθε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το πρωί της 26/1/2019 και ώρα 1.00 π.μ. λόγω καρδιακών ενοχλήσεων.

Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και δόθηκε η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής.

Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα».

Ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ, αύριο, αμέσως μετά τις συναντήσεις θα παραστεί στο Συμβούλιο Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) προκειμένου να πληρωθούν οι κενές θέσεις που έχουν προκύψει μετά τις νέες τοποθετήσεις Αρχηγών στα Γενικά Επιτελεία, αλλά και τις αποστρατείες ανωτάτων αξιωματικών.

Ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ αναμένεται να μεταβεί την Κυριακή στην Αθήνα με ελικόπτερο, προκειμένου να συναντηθεί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, αλλά και τον αναπληρωτή Υπουργό, Παναγιώτη Ρήγα.

Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης εκτάκτου προβλήματος υγείας με την καρδιά του.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.