ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗ: Το νέο Κτηματολόγιο είναι ήδη σε εξέλιξη, αφορά σε 12.608.580 δικαιώματα και περιλαμβάνει πολλά μέρη της Ελλάδας ταυτόχρονα. Σε ποιες περιοχές δίνεται η νέα παράταση και πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018.

Παράταση θα δοθεί σε άλλες δύο περιοχές, τα Δωδεκάνησα και την Κορινθία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταση στη συλλογή δηλώσεων θα είναι έως τα τέλη Ιουλίου.

Η παράταση αφορά το Ηράκλειο και τη Μεσσηνία, όπου η νέα διορία θα είναι έως τις 10 Ιουλίου, αλλά και τη Βοιωτία και τη Φωκίδα, όπου η παράταση θα είναι έως τις 12 Ιουλίου.

Νέα παράταση σε τέσσερις περιφερειακές ενότητες δόθηκε για τις δηλώσεις στο Κτηματολόγιο.

Η εξάμηνη παράταση δε θα είναι γενική, αλλά θα ισχύσει «κατά περίπτωση και συνεκτιμώντας τις συνθήκες». Δηλαδή, οι παρατάσεις θα είναι διαφορετικές ανά περιοχή και θα δίνονται με υπουργική απόφαση.

Το νέο Κτηματολόγιο είναι ήδη σε εξέλιξη, αφορά σε 12.608.580 δικαιώματα και περιλαμβάνει πολλά μέρη της Ελλάδας ταυτόχρονα.

Η διαδικασία, αλλά και ο όγκος των δικαιολογητικών, έχουν μπερδέψει πολλούς πολίτες.

Για την υποβολή της δήλωσης στο Κτηματολόγιο είναι υποχρεωτικό να προσκομίσετε κάποιο στοιχείο εντοπισμού που να βοηθάει το Γραφείο Κτηματογράφησης να προσδιορίσει τη θέση, τα όρια και την έκταση όλων των ακινήτων σας.

Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.