ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Ποιες είναι οι νέες πληρωμές που ανακοίνσε σήμερα ο ΟΠΕΚΕΠΕ, πότε θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή συντάξεων Αυγούστου 2019 ΙΚΑ και μέχρι πότε λαμβάνει παράταση το Κτηματολόγιο.

Οι πληρωμές αφορούν κυρίως τη νιτρορύπανση, το Κομφούζιο, καθώς και στη διατήρηση αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ-Με την ενδικοφανή προσφυγή οι παραγωγοί έχουν την δυνατότητα να προβούν σε διόρθωση προφανών σφαλμάτων που αφορούν στα παραστατικά συμμόρφωσης ή/και να προβάλουν αντιρρήσεις κατά των ευρημάτων (κωδικών) που έχουν προκύψει κατά την πληρωμή της προκαταβολής τους.

Παράλληλα, οφείλουν να κινήσουν τις απαραίτητες διοικητικές ενέργειες για τη διόρθωση των δεδομένων στη/στις μηχανογραφική/ές βάση/εις μέσω της/των οποίας/οποίων πραγματοποιούνται από το Πληροφορικό Σύστημα οι διασταυρωτικοί έλεγχοι.

Οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ αφορούν κυρίως τη νιτρορύπανση, το Κομφούζιο, καθώς και στη διατήρηση αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων.

Το ποσό των 3.967.257,63 € πλήρωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) από τις 17/07/2019 έως τις 18/07/2019 σε συνολικά 1.884 δικαιούχους.

Πότε αναμένεται η πληρωμή συντάξεων Αυγούστου 2019 σε ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, δημόσιο.

Κτηματολόγιο-Παράταση

Αυτή τη στιγμή «τρέχουν» και οι 27 συμβάσεις (που περιλαμβάνει ο νυν προγραμματισμός του τελευταίου προγράμματος κτηματογράφησης), ενώ αναμένεται το πράσινο φως για άλλες πέντε συμβάσεις που έχουν κολλήσει εξαιτίας δικαστικών διενέξεων.

Κτηματολόγιο-Παράταση: Οι πέντε συμβάσεις, οι οποίες έχουν, όπως προαναφέρθηκε, μπλοκάρει εξαιτίας δικαστικών προσφυγών των αναδόχων, αντιπροσωπεύουν το 7% των δικαιωμάτων και αντιστοιχούν στο 6,3% της έκτασης της χώρας. Ετσι, το πράσινο φως προκειμένου να αρχίσει η συλλογή δηλώσεων (η οποία δεν προβλέπεται να αρχίσει μέχρι το τέλος του χρόνου) περιμένουν η Θεσπρωτία – Κέρκυρα, οι Κυκλάδες, το Ρέθυμνο, τα Χανιά και το μισό Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση για τις Κυκλάδες θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο, ενώ για τις υπόλοιπες συμβάσεις η απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες.

Κτηματολόγιο-Παράταση: Σε 35 περιοχές στις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου η συλλογή δηλώσεων. Πρόκειται για παλιά προγράμματα κτηματογράφησης, τα οποία είχαν παγώσει από το 2011 εξαιτίας δικαστικών διενέξεων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.