ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ιατρών με 3ετή θητεία, της Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ελεγκτή Ιατρού και της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) για την πλήρωση 10 θέσεων ΕΕΠ

Δείτε αναλυτική θεματολογία δίπλα από κάθε καταγεγραμμένη προκήρυξη. Συγκεκριμένα, προς άμεση έκδοση είναι:

2909 μόνιμοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» (δείτε: ΑΣΕΠ: Έρχεται η μεγαλύτερη νέα προκήρυξη μονίμων – VIDEO)

79 μόνιμοι σε 20 φορείς σε όλη τη χώρα. Αφαιρέθηκαν οι θέσεις για την Ιερά Αρχιεπισκοπή και μειώθηκαν για τον Οργανισμό Λιμένων Πατρών (διαβάστε: ΑΣΕΠ: Μόνιμοι σε 22 υπηρεσίες – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πλήρωση 167 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 20 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας (διαβάστε: Πότε οι 187 μόνιμες προσλήψεις στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ιατρών με 3ετή θητεία, της Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ελεγκτή Ιατρού και της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) για την πλήρωση 10 θέσεων ΕΕΠ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.