ΕΛΛΑΔΑ-ΕΜΥ: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 4Ε/2018 του ΑΣΕΠ. Οι ημερομηνίες πληρωμών Δεκεμβρίου 2019 για προνοιακά επιδόματα. Μέχρι την Παρασκευή ισχύει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης στην σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

ΑΣΕΠ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 4Ε/2018 του ΑΣΕΠ προς πλήρωση 1 θέσεως του κλάδου Ιατρού ειδικότητας Παθολογίας ή Γενικής Ιατρική, με θητεία 3 ετών στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέου και αναπληρωματικών υποψηφίων.

Οι ανωτέρω πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων (προσληπτέου και αναπληρωματικών) μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι ημερομηνίες πληρωμών Δεκεμβρίου 2019 για προνοιακά επιδόματα

Πριν τις εορτές του Δεκεμβρίου 2019 θα πληρωθούν:

Ο ΟΠΕΚΑ ανακοινώνει ότι την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019 θα καταβληθούν τα παρακάτω επιδόματα και παροχές:

Επίδομα Παιδιού, Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα.

– Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), Επίδομα Στέγασης (ενοικίου), Στεγαστικής Συνδρομής, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και Σύνταξη Υπερηλίκων, Επίδομα Ομογενών.

Συγκεκριμένα:

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΚΕΑ – Πληρωμή μηνός Δεκεμβρίου 2019 στους δικαιούχους

Η πληρωμή στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής

ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Μέχρι την Παρασκευή ισχύει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την χορήγηση του επιδοματος θερμανσης στην σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα. Το επίδομα θέρμανσης θα είναι φέτος αυξημένο κατά 10 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με πέρυσι.

Οι παραγγελίες πρέπει να ολοκληρωθούν εως τις 31 Δεκεμβρίου και το υπουργείο Οικονομικών διαβεβαιώνει ότι όλα τα χρήματα θα καταβληθούν εντός του 2019 ακόμα και αν απαιτηθούν περισσότερα από τα 68 εκατομμύρια του προϋπολογισμου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.