ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ : Παρακολουθείστε τον «Γολγοθά» της ταλαιπωρίας που αναγκάζονται να ανέβουν οι λογιστές και τελικά οι ίδιες επιχειρήσεις, προκειμένου να είναι τυπικά εντάξει με την καταβολή του Δώρου Πάσχα, που φέτος πήρε αναβολή λόγω lockdown μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού. Συνολικά θα χορηγηθούν 300.000 επιταγές και ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 30.000.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του ΕΦΚΑ, που από τη μία διαφημίζει την ηλεκτρονική απονομή συντάξεων σε χρόνο μηδέν, μέσω του e-ΕΦΚΑ και από την άλλη επιμένει σε παλιομοδίτικες πρακτικές της ταλαιπωρίας χωρίς λόγο και αιτία.

Παρακολουθείστε τον «Γολγοθά» της ταλαιπωρίας που αναγκάζονται να ανέβουν οι λογιστές και τελικά οι ίδιες επιχειρήσεις, προκειμένου να είναι τυπικά εντάξει με την καταβολή του Δώρου Πάσχα, που φέτος πήρε αναβολή λόγω lockdown μέχρι τις 30 Ιουνίου.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2020 έως τις 31 Ιουλίου 2021 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ. Οι διακοπές θα έχουν διάρκεια:

από μία έως δέκα διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου, Κω και του Νομού Έβρου ή
από μία έως έξι διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ : Η υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους και η δήλωση συμμετοχής από τους παρόχους πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Δικαιούχοι: https://www.gov.gr/ipiresies/ ergasia-kai-asphalise/ apozemioseis-kai-parokhes/ programmata-koinonikou- tourismou

Πάροχοι: https://www.gov.gr/ipiresies/ ergasia-kai-asphalise/ apozemioseis-kai-parokhes/ parokhoi-koinonikou-tourismou

Η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει ο ενδιαφερόμενος θα είναι η εξής: Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Αποζημιώσεις και παροχές → Προγράμματα κοινωνικού τουρισμού ή Πάροχοι κοινωνικού τουρισμού

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι και άνεργοι, οι οποίοι το έτος 2019:

είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του e-ΕΦΚΑ (με κρατήσεις υπέρ ΟΕΕ) ή
έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή
έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 50 ημερών ή

συγκεντρώνουν τουλάχιστον 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας) ή
ήταν εγγεγραμμένοι άνεργοι/ες στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.