ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ: Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας κάνουν «ποδαρικό» σήμερα Παρασκευή οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

«Πρεμιέρα» σήμερα Παρασκευή 3 Μαϊου για τους υποψηφίους των Πανελλήνιων εξετάσεων 2022 στα Γενικά Λύκεια, οι οποίοι διαγωνίζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Την προηγούμενη χρονιά στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας δόθηκε τμήμα από άρθρο του ημερήσιου τύπου με τίτλο «Το αύριο δεν είναι πια αδιαπέραστο πέπλο», ενώ τους δόθηκε και κείμενο του Νίκου Γκάτσου με τίτλο «Στον Σείριο» – Κείμενα της νεότερης λογοτεχνίας (και απόψεις για την ποίηση), Γ. Σπανός κ.ά, 1987».

Το θέμα της έκθεσης ήταν οι δεξιότητες και τα εφόδια για το μέλλον.

Δείτε εδώ τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία που έπεσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021

Οι εξετάσεις ξεκίνησαν φέτος με πάνω από 9.000 θέσεις εισακτέων λιγότερες από πέρσι.
Μάλιστα, αρκετοί αναμένεται να είναι και φέτος οι μαθητές των ΓΕΛ που θα αποκλειστούν λόγω της ελάχιστης βάσης εισαγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις προϋποθέτει την υποχρεωτική χρήση μάσκας για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ενόψει των ενδοσχολικών και πανελλαδικών εξετάσεων, η μάσκα θα διατηρηθεί. Το ίδιο μέτρο θα εφαρμοστεί και στην Τριτοβάθμια, ενόψει της εξεταστικής εαρινού εξαμήνου. Για τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς ισχύει η διενέργεια ενός rapid test την εβδομάδα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.