Η έκθεση «The Evzones Collection» του φωτογράφου, Νίκου Μπουρδανιώτη (Nick Bourdaniotis) ταξιδεύει στη Μελβούρνη και θα είναι ανοιχτή, με δωρεάν είσοδο, για το κοινό από τις 27 Μαρτίου έως και τις 4 Απριλίου στο Oakleigh Grammar Conference Centre.

Τα εγκαίνια της έκθεσης -η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Εθνικής Επιτροπής Εορτασμών των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, Μακάριου, πραγματοποιήθηκαν στην Καμπέρα, παρουσία πάνω από 110 προσωπικοτήτων στις 19 Φεβρουαρίου.

Οι φωτογραφίες των Ευζώνων που παρουσιάζονται είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας του κ. Μπουρδανιώτη, επί έξι χρόνια, στην Αυστραλία και την Ελλάδα.

Πρόκειται για μία συλλογή από ξεχωριστά «κλικς» μέσα από την προσωπική ματιά του ομογενή φωτογράφου, που παρουσιάζεται ανά την Αυστραλία, στο ευρύ κοινό της παροικίας -και όχι μόνο- τους επόμενους μήνες.

Στα τέλη Μαρτίου, η «The Evzones Collection» θα βρίσκεται στη Μελβούρνη και συγκεκριμένα στο Oakleigh Grammar Conference Centre (77-81 Willesden Road, 3166).

Οι ημέρες και ώρες εισόδου (δωρεάν) είναι:

-Σάββατο 27 Μαρτίου και Κυριακή 28 Μαρτίου: 2μμ. – 6:30μμ.

-Δευτέρα 29 Μαρτίου έως Πέμπτη 1 Απριλίου: 3μμ. – 7:30μμ.

-Παρασκευή 2 Απριλίου έως Κυριακή 4 Απριλίου: 2μμ. – 6:30μμ.

Έπειτα η έκθεση θα «ταξιδέψει» στην Αδελαΐδα (23-25 Απριλίου στο Ιερό Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου), στο Σίδνεϊ (Hellenic Club Sydney, Beta / The Grande Level 2 – η ημερομηνία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα), στο Μπρίσμπαν (30 Ιουλίου με 1η Αυγούστου στο The Greek Club Brisbane) και στο Περθ (19-21 Νοεμβρίου – η τοποθεσία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη).

Το 2021 ο κ. Μπουρδανιώτης εξέδωσε και το πρώτο του βιβλίο με τις φωτογραφίες αυτές, το οποίο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα: www.greece2021.com.au/evzones. Επίσης, μπορείτε να γράψετε σχετικά στο E-mail [email protected] ή να μιλήσετε απευθείας με τον φωτογράφο στο 0411 983 093.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.