ΜΙΚΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ: Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE συγκλονισμένο από την είδηση για το θάνατο του μικρού ήρωα της ζωής, Χριστόφορου, καλεί σε προσευχή για την ψυχούλα του μικρού ήρωα της ζωής. Ο Χριστόφορος ξεπερνώντας τεράστιες δυσκολίες, ανέτρεψε την αρχική πρόβλεψη για 6-9 μήνες επιβίωσης, φτάνοντας τους 21 και σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν σε κάλο δρόμο όπως ανέφεραν οι γονείς του.

Το μικρό αγόρι ανέτρεψε όλα τα ιατρικά δεδομένα προχωρώντας σε αχαρτογράφητες περιοχές, παλεύοντας κάθε μέρα σαν το λιοντάρι ενάντια στον πιο δύσκολο παιδικό όγκο εγκεφάλου.

Ο Χριστόφορος νοσηλευόταν εδώ και περίπου 2 χρόνια στο Μοντερέι του Μεξικού, υποβαλλόμενος σε μία πρωτοποριακή θεραπεία, σε εξειδικευμένο ογκολογικό κέντρο της πόλης.

Την τραγική είδηση που προκαλεί συγκίνηση στο πανελλήνιο, δεδομένου του μεγάλου κύματος συμπαράστασης που είχε προκαλέσει η σπάνια ασθένειά του, δημοσιοποίησε ο θείος του μικρού παιδιού με ανάρτησή του στο facebook:

«Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου ανιψιε, τώρα θα μπορείς να παίζεις ξεγνοιαστος εκεί ψηλά. Μας διδαξες ολους εδω κ 21 μηνες τι σημαίνει δεν εγκαταλείπω τη μάχη, τα έβαλες με τα θηρια κ έγινες σύμβολο κ έμπνευση ζωής.

Θα ειμαι παντα περήφανος για σένα! Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου ολους οσους στηριξατε την οικογένεια μου κ τον αδιακοπο αγώνα μας ολο αυτό το διάστημα».

Ο μικρός Χριστόφορος έπασχε από μία σπάνια μορφή καρκίνου εγκεφάλου που εμφανίζεται σε παιδιά τεσσάρων έως δέκα δέκα ετών, η οποία δεν αντιμετωπίζεται από συμβατικές θεραπείες.

Η προσευχή μας μαζί σου μικρέ ήρωα της ζωής.

Η Παναγία να σε προστατεύει πάντοτε.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-5)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.