Μητρόπολη Μάνης

Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Νικολάου και Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου στο Γύθειο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επι τη Εορτή του Αγίου Νικολάου αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου στην πόλη του Γυθείου.

Στην ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε και κήρυξε το θείο λόγο ο Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

Προ της απολύσεως του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου στην παραλιακή οδό του Γυθείου, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Λιμενικού Σώματος και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος, η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας κα Τζανετέα, ο Ανώτατος Στρατιωτικός Διοικητής Λακωνίας, ταξίαρχος κ. Χατζηνικολάου, ο Λιμενάρχης Γυθείου, πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Γιαννουράκος, ο Διοικητής του Α.Τ. Γυθείου, αστυνόμος Β’ κ. Κρητικός, ο αναπληρωτής Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου επιπυραγός κ. Γραφάκοςς, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Τιμές απέδωσαν αγήματα του 3ου τάγματος ΚΕΕΜ Γυθείου και του Λιμενικού Σώματος.

Γύθειο: Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Νικολάου Γύθειο: Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Νικολάου Γύθειο: Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Νικολάου Γύθειο: Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Νικολάου Γύθειο: Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Νικολάου Γύθειο: Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Νικολάου Γύθειο: Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Νικολάου Γύθειο: Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Νικολάου Γύθειο: Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Νικολάου Γύθειο: Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Νικολάου Γύθειο: Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Νικολάου

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.