Ι.Μ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΩΠΟΥ

Την ώρα που η Εκκλησία δηλώνει παρούσα και πρόθυμη να σταθεί δίπλα στο ποίμνιό της σε μια περίοδο, που ο κόσμος ασφυκτιά από τα αναρίθμητα προβλήματα που τον ταλανίζουν, η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Κυρίλλου, διοργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού της έργου.

Στο παραδοσιακό γλέντι με τη διακεκριμένη τραγουδίστρια Στέλλα Κονιτοπούλου και την ορχήστρα της, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Αφιδνών, στο Κτμημα Νικολελη, συμμετείχαν ιερείς και πιστοί από όλη την Μητρόπολη, ενώ το παρών έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέως κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, οι Δήμαρχοι Κηφισιάς κ. Θωμάκος, Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Μαυρίδης και Ωρωπού κ. Γιασημάκης οι οποίοι ήρθαν και αρωγοί στην εκδήλωση πολλοί Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πολιτευτές των περιοχών του Βορείου Τομέως.

Ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την συμμετοχή τους, αλλά και όλους εκείνους οι οποίοι συνετέλεσαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Την γενική επιμέλεια για την διεξαγωγή της εκδήλωσης, είχε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ευστράτιος Δελατόλας Αρχιερατικός Επίτροπος Πεύκης – Μεταμορφώσεως και Γραμματέας του Κεντρικού Διοικητικου Συμβουλιου του Φιλανθρωπικου Εργου της Μητροπολεως με τα μέλη του Συμβουλίου και κυρίες των Ενοριών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.