Η Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την υγεία της ανιψιάς της, της μικρής Αναστασίας, η οποία εδώ και καιρό ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά.

«Περνάμε από φάσεις που μας λένε «μην ανησυχείτε, μπορεί κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να σταθεροποιηθεί και να τα καταφέρουμε», αλλά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μας μιλούν για την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου, έχουν ζήσει μόνο 9 παιδιά στον κόσμο.

Υπάρχουν πολλοί γιατροί που λένε «αφήστε το παιδί να απελευθερωθεί». Εκεί η αδελφή μου είναι κάθετη ότι θα το παλέψει μέχρι εκεί, ώστε η ψυχή της Αναστασίας να αποφασίσει τι είναι αυτό που είναι να κάνει. Προσευχόμαστε συνέχεια, ειδικά τώρα τη Μεγάλη Εβδομάδα, να αποφασιστεί με κάποιο τρόπο να γίνει το καλύτερο γι’ αυτό το παιδί», εξομολογήθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Η ίδια αναφέρθηκε ακόμα και στο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει ένα της δάχτυλο. «Ο άνθρωπος που οδηγούσε ήθελε να κάνει επίδειξη με το σκάφος, κάνει ένα τετ α κε, εγώ εκσφενδονίστηκα, αυτός δεν με είδε, το σκάφος συνέχισε να πηγαίνει, εγώ βρέθηκα κάτω από το νερό, πήγα να πάρω αναπνοή και βρέθηκα κάτω από τις προπέλες.

Έτυχε το χέρι μου να είναι πιο ψηλά. Έκανα τούμπες μέσα στο νερό και την ώρα που βγήκα επάνω ήταν σαν να μπήκα κατευθείαν σε μία ανδρεναλίνη που λέει «τώρα πάω στο νοσοκομείο και αυτό θα γίνει καλά».

Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή που να σκεφτώ κάτι άλλο. Άρχισα να κολυμπάω με το άλλο χέρι για να ανέβω πάνω και να μου το δέσουν επειδή έτρεχε πολύ αίμα. Ήμουν σε μια κατάσταση επιβίωσης», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.