Σύμφωνα με αναφορές στα social media υπάρχουν καταγγελίες για αχρείαστη χρήση βίας από τους αστυνομικούς εναντίον πολιτών και πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν το πως έγινε ακριβώς το περιστατικό.

Αστυνομικοί έκαναν ελέγχους στην πλατεία της Νέας Σμύρνης για την τήρηση των μέτρων όταν ξαφνικά δέχθηκαν επίθεση από ομάδα νεαρών. Αμέσως κάλεσαν ενισχύσεις.

Ένταση επικράτησε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκανε ελέγχους στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από αστυνομικές πηγές οι αστυνομικοί την ώρα που έκαναν ελέγχους ξαφνικά δέχθηκαν επίθεση από περίπου 30 άτομα. Ακολούθησαν συμπλοκές και οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις.

Συνολικά έγιναν επτά προσαγωγές και ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με αναφορές στα social media υπάρχουν καταγγελίες για αχρείαστη χρήση βίας από τους αστυνομικούς εναντίον πολιτών και πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν το πως έγινε ακριβώς το περιστατικό.

Οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες έκαναν το Σάββατο συνολικά 81.745 ελέγχους και κατέγραψαν 2.073 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού.

Συνολικά “κόπηκαν” πρόστιμα ύψους 658.600€ και επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας 15 ημερών σε 4 επιχειρήσεις.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 23 συλλήψεις συνολικά, για παραβάσεις των ειδικών όρων λειτουργίας των επιχειρήσεων και τη διοργάνωση συναθροίσεων σε σπίτια.

Επίσης, συνελήφθησαν 8 άτομα για παραβίαση των μέτρων, καθώς συμμετείχαν σε τυχερά παιχνίδια μέσα σε μαγαζί και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 300€ για παραβίαση περιορισμού κίνησης, στην Περιφέρεια Αττικής.

Επίσης στην Αττική, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε σύλληψη, 5.000€ πρόστιμο και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε καφέ – μπαρ και από 600€ πρόστιμο σε 5 πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης και μη χρήση μάσκας.

Στην Κεντρική Μακεδονία, ο ιδιοκτήτης ταβέρνας συνελήφθη και θα πληρώσει 5.000€ πρόστιμο γιατί είχε ανοίξει και εξυπηρετούσε κανονικά τους πελάτες τους, 19 στον αριθμό! Και οι 19, θα πληρώσουν με τη σειρά τους από 300 ευρώ ο καθένας…

Επίσης στην Κεντρική Μακεδονία, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε σύλληψη, 16.000€ πρόστιμο και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε ιδιοκτήτη καταστήματος λιανικής πώλησης για παραμονή υπεράριθμων πελατών μέσα στο μαγαζί και μη τήρηση της διαδικασίας click inside, καθώς. Επίσης, από 300€ πρόστιμο θα πληρώσουν οι πέντε πελάτες.

Στην Ήπειρο, 8 πελάτες πιάστηκαν μέσα σε καφενείο και πλήρωσαν από 300 ευρώ πρόστιμο ενώ 3.000 ευρώ θα πληρώσει ο καφετζής.

Πολλές ήταν και αυτή τη φορά, οι συναθροίσεις σε σπίτια με τα πρόστιμα να πέφτουν βροχή στην Αττική, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στη Στερεά Ελλάδα και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.