Την Καθαρά Δευτέρα δεν απαγορεύεται το πέταγμα χαρταετού και τα πάρκα θα παραμείνουν ανοιχτά. Ισχύει όμως ο περιορισμός της μετακίνησης με κωδικό 6 με τα πόδια.

Αυτή η Καθαρά Δευτέρα θα είναι διαφορετική αφού ισχύουν οι γνωστοί περιορισμοί του lockdown, αλλά χωρίς πρόσθετα νέα μέτρα.

Κυβερνητικές πηγές διευκρίνιζαν ότι δεν απαγορεύεται το πέταγμα χαρταετού, ούτε θα κλείσουν τα πάρκα προς αποφυγή συναθροίσεων. Δεν θα εφαρμοστούν νέοι περιορισμοί, αφού ούτως ή άλλως οι μετακινήσεις εκτός περιφέρειας και οι συναθροίσεις απαγορεύονται, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν σε καμία πόλη της Ελλάδας εκδηλώσεις για το Καρναβάλι ή για την Καθαρά Δευτέρα, όπως για παράδειγμα το περίφημο Μπουρανί στον Τύρναβο.

Ισχύει όμως έτσι κι αλλιώς ο περιορισμός της μετακίνησης με κωδικό 6 με τα πόδια. Γεγονός που σημαίνει ότι οι πολίτες που θέλουν να πετάξουν χαρταετό, θα πρέπει να περπατήσουν για να βρουν κατάλληλο χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις την 25η Μαρτίου λόγω κορονοϊού, με εξαίρεση τη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας, η οποία όμως θα γίνει με αυστηρά μέτρα υγειονομικής προστασίας και θα μεταδοθεί από τηλεοράσεως για το κοινό.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.