Το πρόγραμμα των ελέγχων έχει ήδη αναθεωρηθεί βάσει των νέων μέτρων που ισχύουν για κάθε περιοχή, ανάλογα με το επίπεδο επιδημιολογικής επιβάρυνσής της, δίνοντας έμφαση στις περιοχές αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου, μεταξύ των οποίων και η περιοχή της Αττικής, για τις δραστηριότητες, τους φορείς και τις οντότητες που εμπίπτουν στο περιβάλλον του ελέγχου.

Στην Κεντρική Μακεδονία, ο ιδιοκτήτης ταβέρνας συνελήφθη και θα πληρώσει 5.000€ πρόστιμο γιατί είχε ανοίξει και εξυπηρετούσε κανονικά τους πελάτες τους, 19 στον αριθμό! Και οι 19, θα πληρώσουν με τη σειρά τους από 300 ευρώ ο καθένας…

Επίσης στην Κεντρική Μακεδονία, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε σύλληψη, 16.000€ πρόστιμο και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε ιδιοκτήτη καταστήματος λιανικής πώλησης για παραμονή υπεράριθμων πελατών μέσα στο μαγαζί και μη τήρηση της διαδικασίας click inside, καθώς. Επίσης, από 300€ πρόστιμο θα πληρώσουν οι πέντε πελάτες.

Στην Ήπειρο, 8 πελάτες πιάστηκαν μέσα σε καφενείο και πλήρωσαν από 300 ευρώ πρόστιμο ενώ 3.000 ευρώ θα πληρώσει ο καφετζής.

Πολλές ήταν και αυτή τη φορά, οι συναθροίσεις σε σπίτια με τα πρόστιμα να πέφτουν βροχή στην Αττική, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στη Στερεά Ελλάδα και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 23 συλλήψεις συνολικά, για παραβάσεις των ειδικών όρων λειτουργίας των επιχειρήσεων και τη διοργάνωση συναθροίσεων σε σπίτια.

Επίσης, συνελήφθησαν 8 άτομα για παραβίαση των μέτρων, καθώς συμμετείχαν σε τυχερά παιχνίδια μέσα σε μαγαζί και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 300€ για παραβίαση περιορισμού κίνησης, στην Περιφέρεια Αττικής.

Επίσης στην Αττική, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε σύλληψη, 5.000€ πρόστιμο και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε καφέ – μπαρ και από 600€ πρόστιμο σε 5 πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης και μη χρήση μάσκας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.